Рецепт Курка теріякі з локшиною фото

Курка теріякі з локшиною
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі, Птах, Курка, Морква, Кабачок, Локшина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Теріякі - японський спосіб обсмажування в солодкому соусі. Рекомендую спробувати приготувати таким способом курку з локшиною і овочами. Пікантність, насичене і дуже смачна страва для обіду або вечері.

Я покажу докладно, як приготувати курку терияки з локшиною в домашніх умовах. Якщо вам не вдалося дістати однойменний соус, замініть його звичайним соєвим соусом. Звичайно смак у страви буде не такий насичений, але виходить також непогано. Готову страву перед подачею до столу посипте свіжою зеленню. Хай щастить!

  • Куряче філе - 1 штука
  • Локшина - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля зелена - 1 штука (пір'їнка)
  • Кунжут - За смаком
  • Соус "теріякі" - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - За смаком
курка теріякі з локшиною - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі і курку промийте, обсушити.
курка теріякі з локшиною - фото крок 2
Подрібнюємо зелена цибуля. Невеликими брусочками нарізаємо очищену моркву, перець і кабачок. Куряче філе ріжемо кубиками.
курка теріякі з локшиною - фото крок 3
Відваріть в киплячій підсоленій воді локшину. Зазвичай це займає 8-10 хвилин, але краще дивіться інструкцію на упаковці.
курка теріякі з локшиною - фото крок 4
На рослинному маслі обсмажуємо курочку 2 хвилини. Додаємо овочі, помішуючи, смажимо ще 7 хвилин.
курка теріякі з локшиною - фото крок 5
Додайте на сковороду відварену локшину, соус "теріякі" і кунжут. Гасіть ще 2 хвилини на середньому вогні.
курка теріякі з локшиною - фото крок 6
Присипте готову страву зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти