Курка теріякі з локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Теріякі - японський спосіб обсмажування в солодкому соусі. Рекомендую спробувати приготувати таким способом курку з локшиною і овочами. Пікантність, насичене і дуже смачна страва для обіду або вечері.
Я покажу докладно, як приготувати курку терияки з локшиною в домашніх умовах. Якщо вам не вдалося дістати однойменний соус, замініть його звичайним соєвим соусом. Звичайно смак у страви буде не такий насичений, але виходить також непогано. Готову страву перед подачею до столу посипте свіжою зеленню. Хай щастить!
- Куряче філе - 1 штука
- Локшина - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 штука (пір'їнка)
- Кунжут - За смаком
- Соус "теріякі" - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі і курку промийте, обсушити.
Подрібнюємо зелена цибуля. Невеликими брусочками нарізаємо очищену моркву, перець і кабачок. Куряче філе ріжемо кубиками.
Відваріть в киплячій підсоленій воді локшину. Зазвичай це займає 8-10 хвилин, але краще дивіться інструкцію на упаковці.
На рослинному маслі обсмажуємо курочку 2 хвилини. Додаємо овочі, помішуючи, смажимо ще 7 хвилин.
Додайте на сковороду відварену локшину, соус "теріякі" і кунжут. Гасіть ще 2 хвилини на середньому вогні.
Присипте готову страву зеленою цибулею. Смачного!