Рецепт Курка по-средіземномоскі фото

Курка по-средіземномоскі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі, Птах, Курка, Помідор, Курячі стегенця
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви

Коли я тільки вимовляю словосполучення "середземноморська кухня", то у мене відразу порушуються смакові рецептори. Тому я ще раз вирішила поповнити запаси своїх улюблених рецептів.

І вам я теж пропоную дізнатися про те, як приготувати курку по-средіземномоскі. Велика порція гарячої страви на 6 людина нагодує всіх гостей на свято. А ще будемо робити приголомшливий соус з томатів. У комплекті підуть оливки і каперси, які ростуть в районах Середземного моря.

  • Бекон - 100 грам
  • Томати у власному соку - 800 грам
  • Оливки зелені - 70 грам
  • Куряче стегно - 6 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Корінь селери - 2 штуки
  • Каперсами - 1 Ст. Ложка
  • Прованські трави - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
курка по-средіземномоскі - фото крок 1
Для соусу дрібно наріжте бекон, селера і цибулю. Обсмажте ці інгредієнти в маслі протягом 4-х хвилин, помішуючи.
курка по-средіземномоскі - фото крок 2
Потім додайте подрібнений часник і трави. Смажте ще пару хвилин. Потім додайте томати у власному соку, цукор, сіль і перець. Доведіть соус до кипіння.
курка по-средіземномоскі - фото крок 3
Після додайте оливки кільцями і каперси.
курка по-средіземномоскі - фото крок 4
У жароміцних форму укладіть курку. Посоліть її і залийте все соусом.
курка по-средіземномоскі - фото крок 5
Запікайте блюдо протягом 45 хвилин при 200 градусах. Смачного!

Схожі рецепти