Рецепт Курка каррі фото

Курка каррі
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Птах , Курка
ПП рецепти
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Каррі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Рецепт приготування курки каррі.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування курки каррі має три головних переваги - по-перше, його дуже швидко можна приготувати, по-друге, його приготування не вимагає довгого списку інгредієнтів, а по-третє, виходить дуже-дуже смачно. І крім того, це блюдо можна заморозити, адже при розморожуванні воно не втратить своїх смакових якостей.

  • Курячого філе - 2 штуки
  • Лука - 1 штука
  • Помідорів - 4 штуки
  • Вершків - 180 мілілітрів
  • Вапно - 2 штуки
  • Часнику - 3 зубчики
  • Чилі - 1 Чайна ложка
  • Мигдаль - 2 чайних ложки
  • Koriandr - 4 Ст. Ложки
  • Томатної пасти - 1 Чайна ложка
  • Оливкової олії - 2 Ст. Ложки
курка каррі - фото крок 1
1. Почистити і дрібно порубати цибулю. Почистити і дрібно порубати часник. Нарізати помідори. Видавити сік з лаймов. Нарізати кубиками курку.
курка каррі - фото крок 2
2. На середньому вогні нагріти оливкове масло в сковорідці, додати чилі, мигдаль і коріандр. Смажити дві хвилини. Додати курку, цибуля і часник в сковорідку і смажити, поки курка не зарум'яниться, це займе близько 5 хвилин.
курка каррі - фото крок 3
3. Додати помідори і томатну пасту в сковорідку і дати покипіти на мінімальному вогні протягом 5 хвилин.
курка каррі - фото крок 4
4. Додати вершки, сік лайма до суміші каррі і дати покипіти на маленькому вогні протягом 18 хвилин. Постійно помішувати. Суміш загусне і перетвориться в густий соус каррі. Відварити рис і подати його як гарнір до курки. Рис полити соусом каррі і подати на стіл.

Схожі рецепти