Курка каррі з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Пряна курочка з індійськими приправами - то, що потрібно, щоб розбавити сірі нудні будні. Додайте в свій раціон кілька яскравих смакових фарб
Гостренька пікантна курочка з овочами і рисом: готувати її дуже просто. Поріжте всі овочі, потім обсмажте їх окремо на сковороді (цукіні, морква з коріандром, перець з помідорами). Курятину порежьте, полийте лимонним соком і обсмажте до рум'янцю, потім перекладіть в каструлю, залийте кокосовим молоком, додайте суміш каррі і тушкуйте на слабкому вогні протягом 10 хвилин. Відваріть рис. На стіл подайте курку з рисом і обсмаженими овочами. Смачного!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цукіні - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Червоний перець - 0, 5 штуки
- Помідор черрі - 10 штук
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Приправа каррі - 1 Ст. Ложка
- Koriandr - 1 щіпка
- Кокосове молоко - 150 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
- Мал - За смаком
- Тайські спеції - За смаком
Поріжте куряче м'ясо, потім полийте його соком половинки лимона. Поріжте і обсмажте на сковороді цукіні протягом 2-3 хвилин. Цукіні і інші овочі смажте на сильному вогні, постійно помішуючи, по 2 хвилини.
Потім обсмажте моркву, додавши до неї щіпку коріандру.
Далі - перець з помідорами.
Потім обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки.
Викладіть м'ясо в каструлю, залийте кокосовим молоком, додайте суміш каррі. Гасіть на слабкому вогні протягом 10 хвилин. Відваріть рис. На стіл подайте курку з рисом і обсмаженими овочами.