Рецепт Курка, фарширована апельсинами фото

Курка, фарширована апельсинами
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Апельсин
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви хочете здивувати гостей нескладним, але вельми креативним стравою - можете приготувати курку, фарширована апельсинами в домашніх умовах. Поєднання солодощі та гостроти надають птахові особливий смак.

Опис приготування:

Здивуйте гостей за святковим столом, приготувавши таку курочку. Не бійтеся поєднання апельсина і часнику, оскільки для цієї страви - це чудове рішення! Курка виходить дуже соковитою, смачною і ароматною, а особливу пікантність їй надає саме апельсин і часник.

  • Курка ціла - 1 штука
  • Апельсини - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль і приправи - За смаком
курка, фарширована апельсинами - фото крок 1
1. Оригінальність цієї страви вразить навіть гурманів, оскільки апельсини і часник створюють приголомшливий смак і аромат.
курка, фарширована апельсинами - фото крок 2
2. Моєму ретельно курку і якщо є потрошки - прибираємо. Солимо і натираємо перцем і викладаємо її на змащений олією лист.
курка, фарширована апельсинами - фото крок 3
3. Тепер нарізаємо апельсин кільцями і викладаємо всередину тушки. Апельсин краще не нарізати дрібно, оскільки потім його легше прибрати. Своє завдання він виконає - наповнить і оживляти соком м'ясо. Багато хто любить нарізати часточки дрібно, щоб потім їсти разом з м'ясом - це за вашим бажанням.
курка, фарширована апельсинами - фото крок 4
4. В самому кінці викладаємо часточки часнику, який також краще класти цілими.
курка, фарширована апельсинами - фото крок 5
5. Зашиваємо курочку або закріплюємо зубочистками. Для перестраховки можна зробити і те й інше. Після цього відправляємо в духовку і запікаємо при температурі 170 градусів. Можна курку загорнути у фольгу, для а 10 хвилин до готовності - зняти.
курка, фарширована апельсинами - фото крок 6
6. Ось така гарна вона виходить після запікання. Особливу родзинку їй надають апельсини і часник. На святковий стіл така курка, фарширована апельсинами в домашніх умовах - ідеальне рішення!

Схожі рецепти