Кукурудзяний хліб в хлібопічці Панасонік
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Що може бути смачніше аромату свіжого домашнього хліба, згодні? Як різноманітності пропоную вам спробувати цей цікавий варіант приготування кукурудзяного хліба в хлібопічці Панасонік.
Опис приготування:
Поява на кухні спеціальної техніки перетворило випічку хліба на справжнє задоволення. Усе, що вам потрібно, це з'єднати необхідні інгредієнти в чаші і довірити процес хлібопічці. При бажанні в тісто можна додати трохи маку або насіння льону, наприклад.
- Молоко - 170 мілілітрів
- Заголовок Бондюель - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка (неповна)
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Мак - 1 Чайна ложка (по бажанню)
1. На дно чаші хлібопічки влийте молоко.
2. І рослинне масло.
3. Всипте сіль.
4. Слідом цукор.
5. Додайте просіяне борошно.
6. За бажанням трохи маку.
7. В самому кінці додайте дріжджі.
8. Усе, встановіть чашу в хлібопічку, встановіть програму випічки білого хліба і чекайте закінчення процесу. Смачного!