Кабачкова ікра в мультиварці Панасонік
(покроковий рецепт з фото)
Спеціально для тих, у кого є така чудова мультиварка Панасонік, я придумав цей рецепт! Кабачкова ікра в мультиварці Панасонік готується дуже просто - розповідаю, як.
Кількість інгредієнтів пораховано на 2 літра кабачкової ікри. Якщо ви хочете заготовити кабачкову ікру в мультиварці Панасонік на зиму, візьміть оцет. І влийте його в банки до ікри.
Але для початку давайте приготуємо саму кабачкову ікру:
1. Чистий kabachki. Розріжте на дві половинки і вичистіть ложкою насіння. Поріжте великими шматочками.
2. Почистіть моркву і наріжте соломкою.
3. Помідори на хвилину опустіть в окріп, потім зніміть шкірку. І подрібніть.
4. З болгарського перцю вичистити насіння і серединку. Наріжте кубиками.
5. Цибуля наріжте півкільцями.
6. На дно каструлі мультиварки влити оливкове масло і воду. Викладіть в неї все овочі. Включити в мультиварці Панасонік програму "плов" . Варити ікру одну годину і сорок п'ять хвилин.
7. Почувши сигнал готовності, перекладіть овочі в миску, видавіть часник і додайте спецій.
8. Подрібніть її блендером або пропустіть через м'ясорубку.
9. Ваша кабачкова ікра в мультиварці Панасонік готова! нагадую, що якщо ви хочете заготовити її на зиму, додайте в стерилізовані банки по ложці оцту.
Смачного!
- Кабачки - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука (велика цибулина.)
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Мелений чорний перець - За смаком
- Сушений кріп - 0, 5 чайних ложки
- Мелений коріандр - 0, 5 чайних ложки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Вода - 3 Ст. Ложки
Але для початку давайте приготуємо саму кабачкову ікру:
1. Чистий kabachki. Розріжте на дві половинки і вичистіть ложкою насіння. Поріжте великими шматочками.
2. Почистіть моркву і наріжте соломкою.
3. Помідори на хвилину опустіть в окріп, потім зніміть шкірку. І подрібніть.
4. З болгарського перцю вичистити насіння і серединку. Наріжте кубиками.
5. Цибуля наріжте півкільцями.
6. На дно каструлі мультиварки влити оливкове масло і воду. Викладіть в неї все овочі. Включити в мультиварці Панасонік програму "плов" . Варити ікру одну годину і сорок п'ять хвилин.
7. Почувши сигнал готовності, перекладіть овочі в миску, видавіть часник і додайте спецій.
8. Подрібніть її блендером або пропустіть через м'ясорубку.
9. Ваша кабачкова ікра в мультиварці Панасонік готова! нагадую, що якщо ви хочете заготовити її на зиму, додайте в стерилізовані банки по ложці оцту.
Смачного!