Рецепт Кабачкова ікра в мультиварці Панасонік фото

Кабачкова ікра в мультиварці Панасонік
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
Літні
Заготовки
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Спеціально для тих, у кого є така чудова мультиварка Панасонік, я придумав цей рецепт! Кабачкова ікра в мультиварці Панасонік готується дуже просто - розповідаю, як.

Опис приготування:

Кількість інгредієнтів пораховано на 2 літра кабачкової ікри. Якщо ви хочете заготовити кабачкову ікру в мультиварці Панасонік на зиму, візьміть оцет. І влийте його в банки до ікри.

Але для початку давайте приготуємо саму кабачкову ікру:

1. Чистий kabachki. Розріжте на дві половинки і вичистіть ложкою насіння. Поріжте великими шматочками.

2. Почистіть моркву і наріжте соломкою.

3. Помідори на хвилину опустіть в окріп, потім зніміть шкірку. І подрібніть.

4. З болгарського перцю вичистити насіння і серединку. Наріжте кубиками.

5. Цибуля наріжте півкільцями.

6. На дно каструлі мультиварки влити оливкове масло і воду. Викладіть в неї все овочі. Включити в мультиварці Панасонік програму"Плов" . Варити ікру одну годину і сорок п'ять хвилин.

7. Почувши сигнал готовності, перекладіть овочі в миску, видавіть часник і додайте спецій.

8. Подрібніть її блендером або пропустіть через м'ясорубку.

9. Ваша кабачкова ікра в мультиварці Панасонік готова! нагадую, що якщо ви хочете заготовити її на зиму, додайте в стерилізовані банки по ложці оцту.

Смачного!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука (велика цибулина.)
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Мелений чорний перець - За смаком
  • Сушений кріп - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений коріандр - 0, 5 чайних ложки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 3 Ст. Ложки
Кількість інгредієнтів пораховано на 2 літра кабачкової ікри. Якщо ви хочете заготовити кабачкову ікру в мультиварці Панасонік на зиму, візьміть оцет. І влийте його в банки до ікри.

Але для початку давайте приготуємо саму кабачкову ікру:

1. Чистий kabachki. Розріжте на дві половинки і вичистіть ложкою насіння. Поріжте великими шматочками.

2. Почистіть моркву і наріжте соломкою.

3. Помідори на хвилину опустіть в окріп, потім зніміть шкірку. І подрібніть.

4. З болгарського перцю вичистити насіння і серединку. Наріжте кубиками.

5. Цибуля наріжте півкільцями.

6. На дно каструлі мультиварки влити оливкове масло і воду. Викладіть в неї все овочі. Включити в мультиварці Панасонік програму"Плов" . Варити ікру одну годину і сорок п'ять хвилин.

7. Почувши сигнал готовності, перекладіть овочі в миску, видавіть часник і додайте спецій.

8. Подрібніть її блендером або пропустіть через м'ясорубку.

9. Ваша кабачкова ікра в мультиварці Панасонік готова! нагадую, що якщо ви хочете заготовити її на зиму, додайте в стерилізовані банки по ложці оцту.

Смачного!

Схожі рецепти