Кукурудзяна каша в мультиварці Панасонік
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 40 хв.
Звичайно, кожен день кукурудзяну кашу ніхто не їстиме. Але іноді можна себе побалувати здоровою їжею. Розповім, як приготувати кукурудзяну кашу в мультиварці"Панасонік" швидко і просто!
Опис приготування:
Рецепт приготування кукурудзяної каші в мультиварці"Панасонік" дуже простий. Можна сказати, що це класичний рецепт, який переінакшили під потреби мультиварки: трохи змінили кількість інгредієнтів і пропорції, щоб ви навіть в новому технічному пристосуванні змогли приготувати всім нам відому з дитинства кашу з тим же смаком!
- Зерно зернових - 1/2 склянки (стакан від мультиварки)
- Молоко - 3 склянки (мультіварочний стакан)
- Вершкове масло - 20 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
1. Крупу ретельно промиємо під проточною водою. Потім дочекаємося, поки стече вся вода. Викладаємо крупу в чашу мультиварки. Посипаємо цукром.
2. Далі наливаємо молоко, додаємо шматочок вершкового масла. В режимі"Молочна каша" , "СУП" або"Гасіння" виставимо таймер на півгодини.
3. Через зазначений час кашу треба перемішати. Перемішуємо дерев'яною ложкою, а потім виставляємо таймер ще на 10 хвилин в режимі"Випічка" (якщо любите корочку на каші і густу консистенцію).
4. Я такого зазвичай не роблю, а подаю кашу відразу ж після вимкнення мультиварки. Правда, додаю ще шматочок масла прямо в тарілку, бо кашу маслом не зіпсуєш!