Кукурудзяна каша з гарбузом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Є не дуже багато смачних каш, які можна зварити на молоці. Пропоную подивитися рецепт, з якого дізнаєтеся, як приготувати кукурудзяну кашу з гарбузом в мультиварці. Рецепт простий і зручний.
Кукурудзяну кашу можна зробити будь-якої консистенції, регулювати її можна кількістю молока. Чим більше налити молока, тим більше рідкої буде каша. Для посилення аромату можна додати ванільний цукор. Пробуйте!
- Зерно зернових - 1 Склянка
- Молоко - 2, 5 склянки
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Гарбуз - 200-300 грам
- Вершкове масло - 30-40 грам
Підготуйте продукти для каші. Відміряйте необхідну кількість кукурудзяної крупи, цукру, масла і молока. Тепер можна приступати.
Кукурудзяну крупу промийте. Зазвичай промивання необхідно проводити в три-чотири заходи, поки вода не стане прозорою.
З гарбуза зніміть товсту шкірку і видаліть внутрішні волокна. Поріжте гарбуз невеликими шматочками.
У каструлю мультиварки складіть шматочки гарбуза, всипте кукурудзяну крупу, цукор і молоко. Встановіть каструлю в мультиварку, виберіть режим "каша", задайте час 35 хвилин.
Через 35 хвилин додайте шматочок вершкового масла, перемішайте і залиште кашу в виключеною мультиварці ще хвилин на 15.