Йогурт в мультиварці Панасонік
(покроковий рецепт з фото)
Домашній йогурт - це не тільки смачно, але і неймовірно корисно. Йогурт готується в мультиварці, що дуже зручно і відносно швидко. Основа проста: молоко і Активія від Danone.
Для закваски краще використовувати фруктову Активіа вона додасть йогурту хороший присмак і аромат. Готовий йогурт виходить досить густим і насиченим. Хай щастить!
- Молоко пастеризоване - 1 літр
- Йогурт "активіа" - 1 штука
Підготуйте молоко і йогурт.
Молоко прогреваем в каструлі до температури не вище 40 градусів. Додаємо в тепле молоко йогурт.
Підготуйте чисті і сухі баночки.
Розливаємо майбутній йогурт по банкам, закриваємо їх харчовою плівкою.
На дно чаші мультиварки кладемо рушник. Акуратно ставимо баночки, і закриваємо кришку. Включаємо режим "підігрів" з 15 хвилин. Після звукового сигналу залишаємо йогурт на 1 годину в мультиварці. Потім знову повторюємо процедуру з "підігрівом" .
Готовий йогурт зберігаємо в холодильнику. Смачного!