Рецепт Кукурудзяний хліб в хлібопічці фото

Кукурудзяний хліб в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
На обід , На вечерю , На полуденок , На сніданок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Якщо ви печете хліб удома, але ще не пробували кукурудзяний хліб в хлібопічці, то дуже рекомендую його приготувати. Рецепт простий і зрозумілий, а хліб - чудово м'який.

Опис приготування:

Кукурудзяний хліб в хлібопічці готують не так часто, а даремно. Він виходить не тільки дуже смачним, але і неймовірно красивим, ніжним, він ідеально підходить для бутербродів. Власне, інгредієнти для цього хліба гранично прості і доступні, проте хліб виходить дуже незвичайний, в магазині такого не купиш. Якщо у вас є хлібопічка, рекомендую приготувати в ній кукурудзяний хліб - ваші домашні оцінять

  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Борошно пшеничне - 550 грам
  • Заголовок Бондюель - 150 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Розпушувач - 10 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
кукурудзяний хліб в хлібопічці - фото крок 1
1. Рецепт приготування кукурудзяного хліба в хлібопічці слід почати з з'єднання всіх рідких інгредієнтів. Для початку в хлібопічку вилити молоко і додати до нього рослинне масло (якщо є, краще використовувати кукурудзяна).
кукурудзяний хліб в хлібопічці - фото крок 2
2. Наступним етапом додати сіль. Кількість солі можна регулювати за смаком.
кукурудзяний хліб в хлібопічці - фото крок 3
3. Тепер черга цукру і розпушувача.
кукурудзяний хліб в хлібопічці - фото крок 4
4. На цьому етапі необхідно все ретельно перемішати, щоб дати цукру і солі добре розчинитися.
кукурудзяний хліб в хлібопічці - фото крок 5
5. Потім можна вводити яйця.
кукурудзяний хліб в хлібопічці - фото крок 6
6. Завершальним етапом буде пшеничне і кукурудзяне борошно. Борошно необхідно попередньо просіяти.
кукурудзяний хліб в хлібопічці - фото крок 7
7. Коли всі інгредієнти вже в відерці, можна відправляти його в хлібопічку. Готувати його можна в режимі «швидкої випічки» або звичайного хліба. Приблизно через 2 години кукурудзяний хліб в хлібопічці в домашніх умовах буде готовий. Його необхідно добре остудити і вже потім нарізати і подавати до столу.

Схожі рецепти