Кукурудзяний хліб в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви печете хліб удома, але ще не пробували кукурудзяний хліб в хлібопічці, то дуже рекомендую його приготувати. Рецепт простий і зрозумілий, а хліб - чудово м'який.
Кукурудзяний хліб в хлібопічці готують не так часто, а даремно. Він виходить не тільки дуже смачним, але і неймовірно красивим, ніжним, він ідеально підходить для бутербродів. Власне, інгредієнти для цього хліба гранично прості і доступні, проте хліб виходить дуже незвичайний, в магазині такого не купиш. Якщо у вас є хлібопічка, рекомендую приготувати в ній кукурудзяний хліб - ваші домашні оцінять
- Молоко - 300 мілілітрів
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Борошно пшеничне - 550 грам
- Заголовок Бондюель - 150 грам
- Яйця - 4 штуки
- Розпушувач - 10 грам
- Цукор - 50 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка

1. Рецепт приготування кукурудзяного хліба в хлібопічці слід почати з з'єднання всіх рідких інгредієнтів. Для початку в хлібопічку вилити молоко і додати до нього рослинне масло (якщо є, краще використовувати кукурудзяна).

2. Наступним етапом додати сіль. Кількість солі можна регулювати за смаком.

3. Тепер черга цукру і розпушувача.

4. На цьому етапі необхідно все ретельно перемішати, щоб дати цукру і солі добре розчинитися.

5. Потім можна вводити яйця.

6. Завершальним етапом буде пшеничне і кукурудзяне борошно. Борошно необхідно попередньо просіяти.

7. Коли всі інгредієнти вже в відерці, можна відправляти його в хлібопічку. Готувати його можна в режимі «швидкої випічки» або звичайного хліба. Приблизно через 2 години кукурудзяний хліб в хлібопічці в домашніх умовах буде готовий. Його необхідно добре остудити і вже потім нарізати і подавати до столу.