Рецепт Kuʙdari фото

Kuʙdari
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Тісто, М'ясо, Свинина
Рецепти без шкоди
На полуденок
Випічка, Страви з начинкою

Рецепт приготування кубдарі не відрізняється своєю складністю, але все ж деякі нюанси є. Коржі виходять незмінно смачними, соковитими і ситними. Раджу!

Рецепт приготування кубдарі досить простий, а коржі виходять просто першокласними. Не дарма вважається, що народи "з гір" знають толк в м'ясі і вміють з нього готувати. Ці коржі (за рахунок суміші спецій) перетворюють навіть нежирну свинину в справжній делікатес!

  • Тісто дріжджове - 2 кілограма
  • Свинина нежирна - 1.5 кілограма
  • Вершкове масло - 130 грам
  • Цибуля - 4 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Насіння кропу мелені - 1 Чайна ложка
  • Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Аджика абхазька - 2 чайних ложки (дуже гостра)
  • Сіль - За смаком
Kuʙdari - фото крок 1
1. М'ясо наріжемо дуже маленькими шматочками, вершкове масло і цибулю - дрібними кубиками, часник - пластинками. Насипаємо спеції, сіль і аджику за смаком, перемішуємо і, накривши плівкою, поміщаємо в холодильник на 30 хвилин, щоб м'ясо просочилося спеціями.
Kuʙdari - фото крок 2
2. Тим часом приготуємо тісто. Ділимо його на 10-12 однаковий частин, кожну з яких розкачати в пласт. Викладаємо частину начинки, звертаємо краю, як на манти.
Kuʙdari - фото крок 3
3. Розкачати кожен "мант" назад в корж. По центру робимо дірочку для виходу пари. Викладаємо на деко, і в 200 градусах випікаємо півгодини, поки не зарум'яняться.
Kuʙdari - фото крок 4
4. Готово! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти