Круасани з джемом
(покроковий рецепт з фото)
Круасани з джемом я вперше спробувала у французькому ресторані, їх подавали на сніданок з кавою. Швидко навчилася робити їх будинку. Спробуйте.
Круасани з джемом відмінно підійдуть для сніданку. Соковиті і з солодкою начинкою вони прекрасно поєднуються з гірким кави і чорним чаєм. І, звичайно, дуже сподобаються вашим дітям. Смачного.
- Листкове тісто - 500 грам
- Джем - 150 грам (за смаком.)
- Яйце - 1 штука
- Цукрова пудра - За смаком
Підготуйте листкове тісто. Розкачайте його і наріжте великими трикутниками.
На широкий край трикутників складіть по чайній ложечці джему.
Скрутіть трикутники в рогалики.
Випікайте круасани з джемом в розігрітій на 200 градусів духовці близько 30 хвилин. Перед подачею посипте цукровою пудрою.