Рецепт Круасани з мандариновий джемом і мигдалем фото

Круасани з мандариновий джемом і мигдалем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Горіхи, Листкове тісто, Мигдаль
На обід, На вечерю, Для дітей, На швидку руку
Випічка, Солодке, Страви з начинкою, Круасани

Хрусткі, легкі і дуже смачні французькі рогалики відомі всім, чи не так? А ви не хочете приготувати круасани будинку? Це не так і складно, за уязика, що у вас є готове листкове тісто

Щоб приготувати класичні круасани, вам доведеться витратити багато сил і часу, адже приготування листкового тіста - процес дуже трудомісткий. Я розповім вам як швидко приготувати круасани з мандариновий джемом і мигдалем з готового листкового тіста. Це легко, дуже швидко і результат дуже смачний:) Тісто може бути як дріжджовим, так і без дріжджів. Розмір круасанів робіть таким, як вам зручно, а мені з дріжджового тіста зручніше робити міні- круасани - адже вони виходять хрусткими і дуже кришаться і великий круасан не зовсім зручно їстиме. Готуємо?

  • Листкове тісто - 200 грам (будь-який )
  • Мигдальні пелюстки - 1, 5 Ст. Ложки
  • Мандариновий джем - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 1 штука
круасани з мандариновий джемом і мигдалем - фото крок 1
1. Ось і всі наші інгредієнти для приготування смачних круасанів. Тісто необхідно розморозити.
круасани з мандариновий джемом і мигдалем - фото крок 2
2. Тісто злегка розкачати і наріжемо як на фото, на трикутники. Круасани у нас будуть міні:)
круасани з мандариновий джемом і мигдалем - фото крок 3
3. За правилами трикутники тесту необхідно вирівняти, щоб трикутник вийшов рівнобедреним, але мені було ніколи. Викладаємо на підставу трикутника приблизно половину чайної ложки джему.
круасани з мандариновий джемом і мигдалем - фото крок 4
4. Щоб солодкий джем не витікав при випічці, злегка обворачіваем-обжимаємо його тестом.
круасани з мандариновий джемом і мигдалем - фото крок 5
5. І загортаємо ось такі рогалики-круасани.
круасани з мандариновий джемом і мигдалем - фото крок 6
6. Увімкніть duhovku, нехай нагрівається до 180-190 градусів. Викладаємо круасани на деко, застелене пергаментом. І змащуємо збитим яйцем.
круасани з мандариновий джемом і мигдалем - фото крок 7
7. Посипаємо пелюстками мигдалю і відправляємо в духовку. Мигдаль можна додати разом з джемом і вийде теж смачно.
круасани з мандариновий джемом і мигдалем - фото крок 8
8. Випікаємо до рум'янцю, хвилин 20.

Схожі рецепти