Круасани з мандариновий джемом і мигдалем
(покроковий рецепт з фото)
Хрусткі, легкі і дуже смачні французькі рогалики відомі всім, чи не так? А ви не хочете приготувати круасани будинку? Це не так і складно, за уязика, що у вас є готове листкове тісто
Щоб приготувати класичні круасани, вам доведеться витратити багато сил і часу, адже приготування листкового тіста - процес дуже трудомісткий. Я розповім вам як швидко приготувати круасани з мандариновий джемом і мигдалем з готового листкового тіста. Це легко, дуже швидко і результат дуже смачний:) Тісто може бути як дріжджовим, так і без дріжджів. Розмір круасанів робіть таким, як вам зручно, а мені з дріжджового тіста зручніше робити міні- круасани - адже вони виходять хрусткими і дуже кришаться і великий круасан не зовсім зручно їстиме. Готуємо?
- Листкове тісто - 200 грам (будь-який )
- Мигдальні пелюстки - 1, 5 Ст. Ложки
- Мандариновий джем - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 1 штука
1. Ось і всі наші інгредієнти для приготування смачних круасанів. Тісто необхідно розморозити.
2. Тісто злегка розкачати і наріжемо як на фото, на трикутники. Круасани у нас будуть міні:)
3. За правилами трикутники тесту необхідно вирівняти, щоб трикутник вийшов рівнобедреним, але мені було ніколи. Викладаємо на підставу трикутника приблизно половину чайної ложки джему.
4. Щоб солодкий джем не витікав при випічці, злегка обворачіваем-обжимаємо його тестом.
5. І загортаємо ось такі рогалики-круасани.
6. Увімкніть duhovku, нехай нагрівається до 180-190 градусів. Викладаємо круасани на деко, застелене пергаментом. І змащуємо збитим яйцем.
7. Посипаємо пелюстками мигдалю і відправляємо в духовку. Мигдаль можна додати разом з джемом і вийде теж смачно.
8. Випікаємо до рум'янцю, хвилин 20.