Кролик в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне м'ясо, тане в роті сметанний соус… Ну хто відязикаться від такого? правильно, ніхто! А значить вперед! Беріть на озброєння наш рецепт і сміливо готуйте. І мультиварка вам на допомогу.
Як вже давно всім відомо - "кролики це не тільки цінне хутро…& Quot. Що, кролики - це джерело корисностей. Дієтичне м'ясо кроля можна всім - і дітям і дорослим, і хворим і здоровим, і молодим і старим. Приготований за цим рецептом кролик подобається кожному і відмінно поєднується з будь-яким гарніром. Покроковий рецепт приготування кролика зробить завдання абсолютно нескладної. Готуйте і насолоджуйтеся!
- Кролик - 1 кілограм
- Крем - 500 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
Тушку кролика обробити порційно.
Дрібно посікти часник.
Шматки кролика покласти в мультиварку. Вибрати режим "гасіння" . Через 45 хвилин відкрити кришку і перевернути шматочки. Додати сіль-перець за смаком, зверху посипати часником і залити сметаною. Якщо сметана густа, додайте трохи води. Готувати ще 45 хвилин.
Шматки готового кролика викласти на тарілку, посипати зеленню. Смачного!