Рецепт Кролик з грибами в мультиварці фото

Кролик з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Кролик
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

М'ясо кролика відноситься до дієтичного та готувати його можна різними способами. Велику користь організму, звичайно, принесе тушковане м'ясо. А з гасінням найкраще справляється мультиварка.

Під час приготування цієї страви можна навіть процес смаження довірити мультиварці. Але, на мій погляд, зручніше і швидше обсмажити все окремо, а вже гасити всі разом. І мультиварка підходить для цього якнайкраще. Спробуйте!

  • Крольчатина - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Гриби лісові - 300 грам
  • Вершки 20% - 100 мілілітрів
  • Вино біле сухе - 100 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
кролик з грибами в мультиварці - фото крок 1
Кролика розділіть на шматочки і добре обсмажити на гарячій сковороді до впевненої рум'яної скоринки.
кролик з грибами в мультиварці - фото крок 2
Окремо швидко обсмажте гриби з цибулею.
кролик з грибами в мультиварці - фото крок 3
Складіть м'ясо і гриби в чашу мультиварки.
кролик з грибами в мультиварці - фото крок 4
Додайте вершки і вино.
кролик з грибами в мультиварці - фото крок 5
Додайте сіль і спеції. Все перемішайте і включіть режим "гасіння" з 2 годину.
кролик з грибами в мультиварці - фото крок 6
За цей час м'ясо кролика відмінно згасити, стане м'яким і вбере в себе всі аромати спецій. Смачного!

Схожі рецепти