Рецепт Кролик з картоплею в мультиварці фото

Кролик з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Кролик , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

М'ясо кролика дуже ніжне і дієтичне. Печеня з таким м'ясом виходить неймовірно смачним. За допомогою мультиварки це блюдо можна приготувати дуже просто, практично не докладаючи зусиль.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати кролика з картоплею в мультиварці, то просто вивчіть цей рецепт. Це буде відмінний вечерю для всієї родини. Блюдо абсолютно самостійне, його можна подавати окремо від салатів і гарнірів.


  • М'ясо кролика - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Лавровий лист - За смаком
  • Морква - 1 штука
  • Печериці - 180 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Соняшникова олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
кролик з картоплею в мультиварці - фото крок 1
Візьміть кроляче м'ясо, найкраще для гасіння підходить Реброва частина, нарубати його на шматки. Вимийте їх і обсушити.
кролик з картоплею в мультиварці - фото крок 2
Тепер прийшла черга морквини і цибулі. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і порубаєте на квадратики. А ось морква слід поскоблить ножем, вимити і натерти на крупній тертці.
кролик з картоплею в мультиварці - фото крок 3
Печериці промийте під холодною проточною водою або замочіть, щоб гарненько їх вимити. Почистіть ножем і наріжте на пластинки. Ви можете використовувати будь-які інші гриби, наприклад, гливи. Або ж консервовані у власному соку.
кролик з картоплею в мультиварці - фото крок 4
Мультиварку поставте в режим"Жарка" . Влийте в її ємність рослинне масло без смаку і запаху. Обсмажте на ньому спочатку цибулю і моркву, щоб вийшла зажарка, а потім і шматочки кролика до золотистого кольору.
кролик з картоплею в мультиварці - фото крок 5
Чистий і vиmoyte клуб kartofelya, поріжте його кубиками. Додайте картоплю і гриби в чашу мультиварки і залийте все водою. Поставте режим"Гасіння" , киньте лаврушку, сіль і спеції. Томіть блюдо півтори години до повної готовності.

Схожі рецепти