Кролик з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо кролика дуже ніжне і дієтичне. Печеня з таким м'ясом виходить неймовірно смачним. За допомогою мультиварки це блюдо можна приготувати дуже просто, практично не докладаючи зусиль.
Якщо вам цікаво, як приготувати кролика з картоплею в мультиварці, то просто вивчіть цей рецепт. Це буде відмінний вечерю для всієї родини. Блюдо абсолютно самостійне, його можна подавати окремо від салатів і гарнірів.
- М'ясо кролика - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Лавровий лист - За смаком
- Морква - 1 штука
- Печериці - 180 грам
- Картопля - 500 грам
- Соняшникова олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Візьміть кроляче м'ясо, найкраще для гасіння підходить Реброва частина, нарубати його на шматки. Вимийте їх і обсушити.
Тепер прийшла черга морквини і цибулі. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і порубаєте на квадратики. А ось морква слід поскоблить ножем, вимити і натерти на крупній тертці.
Печериці промийте під холодною проточною водою або замочіть, щоб гарненько їх вимити. Почистіть ножем і наріжте на пластинки. Ви можете використовувати будь-які інші гриби, наприклад, гливи. Або ж консервовані у власному соку.
Мультиварку поставте в режим "жарка" . Влийте в її ємність рослинне масло без смаку і запаху. Обсмажте на ньому спочатку цибулю і моркву, щоб вийшла зажарка, а потім і шматочки кролика до золотистого кольору.
Чистий і vиmoyte клуб kartofelya, поріжте його кубиками. Додайте картоплю і гриби в чашу мультиварки і залийте все водою. Поставте режим "гасіння", киньте лаврушку, сіль і спеції. Томіть блюдо півтори години до повної готовності.