Кролик з картоплею в майонезну соусі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Тушкований кролик - це одне з найбільш дієтичних страв в світі. М'ясо кролика відмінно підходить для дитячого харчування. Блюдо виходить дуже смачним і ніжним, тільки м'ясо необхідно довго гасити.
Опис приготування:
Це універсальне сімейне блюдо, яким можна нагодувати всіх. За бажанням можна додати трохи пряних трав зі східною ноткою. Це більш яскраво розкриє смак кролячого м'яса. Пригощайтеся!
- Крольчатина - 1 кілограм
- Майонез - 100 грам
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Картопля - 6-8 штук
- Вино біле сухе - 100 мілілітрів
Змішайте майонез, гірчицю і спеції.
Замаринуйте в отриманому маринаді шматочки кролика. Дайте їм так полежати пару годин.
Обсмажте нарізану цибулю.
Додайте шматочки кролика. Обсмажте їх добре разом з цибулею. Влийте трохи білого вина і трохи води при необхідності. Гасіть на маленькому вогні 1 час.
Додайте крупно нарізану картоплю і тушкуйте ще хвилин 20-30. За смаком з сіллю.
Смачного!