Кролик з картоплею в майонезну соусі
(покроковий рецепт з фото)
Тушкований кролик - це одне з найбільш дієтичних страв в світі. М'ясо кролика відмінно підходить для дитячого харчування. Блюдо виходить дуже смачним і ніжним, тільки м'ясо необхідно довго гасити.
Це універсальне сімейне блюдо, яким можна нагодувати всіх. За бажанням можна додати трохи пряних трав зі східною ноткою. Це більш яскраво розкриє смак кролячого м'яса. Пригощайтеся!
- Крольчатина - 1 кілограм
- Майонез - 100 грам
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Картопля - 6-8 штук
- Вино біле сухе - 100 мілілітрів
Змішайте майонез, гірчицю і спеції.
Замаринуйте в отриманому маринаді шматочки кролика. Дайте їм так полежати пару годин.
Обсмажте нарізану цибулю.
Додайте шматочки кролика. Обсмажте їх добре разом з цибулею. Влийте трохи білого вина і трохи води при необхідності. Гасіть на маленькому вогні 1 час.
Додайте крупно нарізану картоплю і тушкуйте ще хвилин 20-30. За смаком з сіллю.
Смачного!