Курка в майонезну маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Таку курочку найкраще буде приготувати в духовці. Але попередньо її необхідно буде кілька годин промаринувати, щоб м'ясо вийшло соковите і ніжне. Таку курочку ми готуємо дуже часто.
Подавайте таку курочку з будь-яким гарніром. Так само відмінно буде вона поєднуватися з овочевим салатом. М'ясо виходить дуже соковите і ніжне. Від шматочка такого блюда ніхто не зможе відязикатися. Спробуйте і ви!
- Курка - 1 штук( ціла)
- Майонез - 100 грам
- Часник - 5-7 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Часник дрібно наріжте і змішайте з майонезом.
Додайте сіль і спеції.
Повапните тушку курки сумішшю. Залиште постояти на 2-3 годину. Потім загорніть у фольгу і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 1, 5 годину. Останні хвилин 15-20 потримайте курочку без фольги, щоб верх трохи підрум'яниться.
Смачного!