Кролик з чорносливом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати кролятину так, щоб вона була соковита і смачна, виходить не у всіх. Але якщо є мультиварка, то немає ніяких складнощів. А для аромату використовуйте чорнослив.
М'ясо кролика дуже смачне, ніжне і корисне. Його часто використовують в дитячому і дієтичному харчуванні. За бажанням при приготуванні можна додати в чашу картопля. Вийде блюдо відразу разом з гарніром.
- Крольчатина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штук
- Гірчичний - 1 Ст. Ложок
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Чорнослив - 200 грам
- Вода - 2 склянки
Для приготування страви підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тушку кролика порубати на шматочки. Цибулю і моркву очистіть і промийте.
У чашу мультиварки налийте трохи олії і включіть режим "жарка" з 30 хвилин. У нагріту чашу викладіть шматочки кролика і обсмажте їх з усіх боків до золотистого кольору.
Очищені овочі подрібніть. Лук наріжте, а моркву натріть на тертці.
Окремо змішайте сметану, гірчицю і трохи води.
Додайте до кролятині овочі, залийте сметаною сумішшю. Посипте за смаком трохи солі і спеції. Все перемішайте.
Додайте в чашу промитий чорнослив. Увімкніть режим "запікання" з 1 час. Слідкуйте за рівнем води в чаші. Підливайте в міру необхідності.
Готове м'ясо кролика розкладіть по тарілках і подавайте до столу в гарячому вигляді. Смачного!