Кролик дієтичний
(покроковий рецепт з фото)
Само по собі м'ясо кролика вже дієтичне, його призначають при захворюваннях шлункового-кишкового тракту, воно легке і добре засвоюється організмом. Спробуйте, як приготувати кролика дієтичного.
Найпростіший спосіб приготування смачної тушки - це запекти її в духовці, тоді м'ясо буде готуватися в легкому маринаді і власному соку. Для приготування потрібно трохи часнику, ароматні трави (за смаком), томатний соус і сіль. Готову страву виходить дуже ніжним, при його приготуванні не використовується будь-яке масло.
- Кролик - 1 кілограм
- Часник - 2 зубчики
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Томатний сік - 200 мілілітрів
- Цибулина - 1 штука
1. Приготування кролика починаємо з маринаду. Для цього в рукаві відразу змішуємо томатний сік, PIME чистий і цибулю, нарізаємо його кубиками, кладемо в пакет, чистим чеснок, видавлюємо його через прес або подрібнюємо на тертці, солимо, додаємо кмин, все ретельно перемішуємо.
2. М'ясо кролика гарненько миємо й витираємо паперовим рушником, після чого кладемо його в рукав до маринаду і перемішуємо. Відправляємо м'ясо в холодильник мінімум на півгодини.
3. Дістаємо рукав, відправляємо в розігрітий до 250 градусів духовку на 30-45 хвилин (в залежності від розмірів тушки). Готового кролика викладаємо на тарілку і подаємо гарячим.