Рецепт Крокети з цвітної капусти фото

Крокети з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Капуста , Кольорова капуста
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Kroketи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Крокети з цвітної капусти хороші і на гаряче, і на холодну. Відмінно вони йдуть під різні соуси - гострі, солодкі, кислі. Обов'язково спробуйте приготувати крокети з цвітної капусти на закуску.

Опис приготування:

Як приготувати крокети з цвітної капусти?

1. Цвітну капусту розділите на суцвіття.

2. У велику каструлю влийте води, всипте ложку солі і доведіть до кипіння. Вкіньте в киплячу воду суцвіття і варіть до готовності протягом 5-8 хвилин. Витягніть з води і остудіть.

3. У сотейнику розтопіть вершкове масло, поступово, помішуючи віночком, введіть борошно і готуйте протягом 2-3 хвилин. Потім введіть молоко, не забуваючи помішувати. Грудочок в Соучі бути не повинно. Додайте тертий жовтий сир, вбийте яйце і додайте один жовток. Все перемішайте, приправити сіллю, поперчіть, зніміть з вогню.

4. В отриману суміш занурте суцвіття цвітної капусти. Остудіть.

5. Яєчний білок збийте до піни.

6. Цвітну капусту в тісті умочіть в білок, потім обваляйте в сухарях.

7. Випікайте в гарненько розігрітій олії з усіх боків до золотисто-коричневого кольору.

8. Готові крокети з цвітної капусти викладіть на паперові рушники, щоб позбутися зайвої олії.

Подавайте з соусом. Смачного!

  • Кольорова капуста - 500 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 70 грам
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Сир жовтий - 60 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1-1, 5 склянки
Як приготувати крокети з цвітної капусти?

1. Цвітну капусту розділите на суцвіття.

2. У велику каструлю влийте води, всипте ложку солі і доведіть до кипіння. Вкіньте в киплячу воду суцвіття і варіть до готовності протягом 5-8 хвилин. Витягніть з води і остудіть.

3. У сотейнику розтопіть вершкове масло, поступово, помішуючи віночком, введіть борошно і готуйте протягом 2-3 хвилин. Потім введіть молоко, не забуваючи помішувати. Грудочок в Соучі бути не повинно. Додайте тертий жовтий сир, вбийте яйце і додайте один жовток. Все перемішайте, приправити сіллю, поперчіть, зніміть з вогню.

4. В отриману суміш занурте суцвіття цвітної капусти. Остудіть.

5. Яєчний білок збийте до піни.

6. Цвітну капусту в тісті умочіть в білок, потім обваляйте в сухарях.

7. Випікайте в гарненько розігрітій олії з усіх боків до золотисто-коричневого кольору.

8. Готові крокети з цвітної капусти викладіть на паперові рушники, щоб позбутися зайвої олії.

Подавайте з соусом. Смачного!

Схожі рецепти