Крокети з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Крокети з капусти - ovoshtnaya сніданок, яку можна подати в полудень або на фуршет. До таких крокет підійдуть різні соуси. Готувати їх можна з білокачанної або синьої капусти. Виходить смачно!
Як приготувати крокети з капусти?
1. Капусту нашаткуйте.
2. У сковороді нагрійте масло, викладіть капусту, посипте сіллю і перцем. Готуйте на середньому вогні, помішуючи, протягом 8-10 хвилин. Капуста повинна стати м'якою. Потім зніміть з вогню і остудіть.
3. З вареної картоплі зніміть шкірку, натріть на крупній тертці.
4. У мисці змішайте терту картоплю, перець, мускатний, vbeyte яйця.
5. До картопляної маси додайте остигнула капусту і добре перемішайте. Повинна вийти однорідна суміш.
6. Деко застеліть пергаментним папером. Увімкніть духовку нагріватися на 200 градусів.
7. Столовою ложкою зачерпніть фарш для крокетов, викладіть на застелений деко і злегка притисніть.
8. Запікайте крокети з капусти в розігрітій духовці протягом 20 хвилин.
Подавайте крокети з капусти зі сметаною. Прикрасьте свіжою зеленню, цибулею-шніт, наприклад. Такі крокети смачно їсти як гарячими, так і холодними.
Смачного!
- Капуста синя - 400 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Варену в мундирах картоплю - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Тертий мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком (для прикраси)
1. Капусту нашаткуйте.
2. У сковороді нагрійте масло, викладіть капусту, посипте сіллю і перцем. Готуйте на середньому вогні, помішуючи, протягом 8-10 хвилин. Капуста повинна стати м'якою. Потім зніміть з вогню і остудіть.
3. З вареної картоплі зніміть шкірку, натріть на крупній тертці.
4. У мисці змішайте терту картоплю, перець, мускатний, vbeyte яйця.
5. До картопляної маси додайте остигнула капусту і добре перемішайте. Повинна вийти однорідна суміш.
6. Деко застеліть пергаментним папером. Увімкніть духовку нагріватися на 200 градусів.
7. Столовою ложкою зачерпніть фарш для крокетов, викладіть на застелений деко і злегка притисніть.
8. Запікайте крокети з капусти в розігрітій духовці протягом 20 хвилин.
Подавайте крокети з капусти зі сметаною. Прикрасьте свіжою зеленню, цибулею-шніт, наприклад. Такі крокети смачно їсти як гарячими, так і холодними.
Смачного!