Рецепт Крокети з капусти фото

Крокети з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Капуста , Картопля
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Для дітей , На природу , На святковий стіл
Kroketи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Крокети з капусти - ovoshtnaya сніданок, яку можна подати в полудень або на фуршет. До таких крокет підійдуть різні соуси. Готувати їх можна з білокачанної або синьої капусти. Виходить смачно!

Опис приготування:

Як приготувати крокети з капусти?

1. Капусту нашаткуйте.

2. У сковороді нагрійте масло, викладіть капусту, посипте сіллю і перцем. Готуйте на середньому вогні, помішуючи, протягом 8-10 хвилин. Капуста повинна стати м'якою. Потім зніміть з вогню і остудіть.

3. З вареної картоплі зніміть шкірку, натріть на крупній тертці.

4. У мисці змішайте терту картоплю, перець, мускатний, vbeyte яйця.

5. До картопляної маси додайте остигнула капусту і добре перемішайте. Повинна вийти однорідна суміш.

6. Деко застеліть пергаментним папером. Увімкніть духовку нагріватися на 200 градусів.

7. Столовою ложкою зачерпніть фарш для крокетов, викладіть на застелений деко і злегка притисніть.

8. Запікайте крокети з капусти в розігрітій духовці протягом 20 хвилин.

Подавайте крокети з капусти зі сметаною. Прикрасьте свіжою зеленню, цибулею-шніт, наприклад. Такі крокети смачно їсти як гарячими, так і холодними.

Смачного!

  • Капуста синя - 400 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Варену в мундирах картоплю - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Тертий мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - За смаком (для прикраси)
Як приготувати крокети з капусти?

1. Капусту нашаткуйте.

2. У сковороді нагрійте масло, викладіть капусту, посипте сіллю і перцем. Готуйте на середньому вогні, помішуючи, протягом 8-10 хвилин. Капуста повинна стати м'якою. Потім зніміть з вогню і остудіть.

3. З вареної картоплі зніміть шкірку, натріть на крупній тертці.

4. У мисці змішайте терту картоплю, перець, мускатний, vbeyte яйця.

5. До картопляної маси додайте остигнула капусту і добре перемішайте. Повинна вийти однорідна суміш.

6. Деко застеліть пергаментним папером. Увімкніть духовку нагріватися на 200 градусів.

7. Столовою ложкою зачерпніть фарш для крокетов, викладіть на застелений деко і злегка притисніть.

8. Запікайте крокети з капусти в розігрітій духовці протягом 20 хвилин.

Подавайте крокети з капусти зі сметаною. Прикрасьте свіжою зеленню, цибулею-шніт, наприклад. Такі крокети смачно їсти як гарячими, так і холодними.

Смачного!

Схожі рецепти