Рецепт Крокембуш на весілля фото

Крокембуш на весілля
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Весілля
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви раптом хочете зробити щось особливе і смачне для весілля, розповім вам, як приготувати крокембуш на весілля! смачне, солодке ... А вже як виглядає красиво! Спробуйте, і вам сподобається!

Опис приготування:

Розповім вам, як приготувати крокембуш на весілля! Навіть якщо ви не постійний домашній шеф-кухар і слабо уявляєте, що таке випічка, і як її робити, у вас все одно все вийде, тому що цей кулінарний шедевр готується неймовірно просто!

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Крем - 200 мілілітрів
  • Цукор - 400 грам
  • Яйця - 8 штук
  • Маскарпоне - 400 грам
  • Лимон - 1 штука (тільки цедра)
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
крокембуш на весілля - фото крок 1
1. Зробимо тісто: в сотейник нальем 500 мл води і доведемо її до кипіння. Там же розчинний масло, а потім в цю суміш потроху втручайтеся борошно. Туди ж додамо яйця і все перемішати якісно.
крокембуш на весілля - фото крок 2
2. Тісто вийде липким. Викладаємо ось такими невеликими шматочками за допомогою ложки на деко і запікаємо півгодини при 200 градусах.
крокембуш на весілля - фото крок 3
3. Тепер настала черга для крему. Його ми робимо з цукрової пудри, маскарпоне і збитою жирної сметани.
крокембуш на весілля - фото крок 4
4. Кремом"фаршируємо" готові повітряні кульки. Їх ми викладаємо по колу навколо картонного тубуса, обернутого харчовою фольгою. Для карамелі ми цукор подогреем разом з соком одного лимона, поки не вийде кипляча карамель.
крокембуш на весілля - фото крок 5
5. Карамель швидко застигає, тому краще дуже швидко полити кульки цієї карамеллю. Вона склеїть їх, і тому готова конструкція не розвалиться.

Схожі рецепти