Коровай на весілля своїми руками
(покроковий рецепт з фото)
Рум'яний, смачний і красивий коровай - неодмінний атрибут весілля. І спекти його можна вдома за уязика, що ви вмієте працювати з тестом. А якщо немає, потренируйтесь заздалегідь, і все у вас вийде
Спекти коровай до весілля - справа серйозна і відповідальна. Якщо ви вмієте працювати з тестом, тоді вам нема чого боятися, а всім іншим краще потренуватися, щоб відчути тісто і навчитися правильно вирізати прикраси та піч коровай. Я сподіваюся, що в цьому рецепті детально і доступно розказано, як приготувати коровай на весілля своїми руками. Прикраси на коровай можна зробити і зі звичайного пельменного тесту, але приклеювати їх до короваю треба хвилин за 15-20 до закінчення випічки короваю. В цьому випадку квіточки-колосочки будуть світліше, ніж сам коровай. Пробуйте різні варіанти прикраси. Удачі вам і смачного красивого короваю!
- Молоко - 1 Склянка
- Дріжджі сухі - 1, 5 Ст. Ложки
- Яйця - 5 штук
- Вершкове масло - 150 грам
- Крем - 150 грам
- Борошно пшеничне - 800-900 грам
- Цукор - 8 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Ванільний цукор - 1, 5 чайних ложки