Крихітка картопля з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Крихітка картопля - це запечений у фользі картоплю цілком з різними начинками. Я пропоную приготувати варіант з грибами. Виходить ситне і дуже смачна страва!
Докладніше, як приготувати крихту картоплю з грибами, я розповім нижче. Для цього рецепта вибирайте максимально великий за розміром картопля. Використання сиру - опціонально, можна просто взяти побільше грибів.
- Картопля - 1 штука
- Печериці - 2-4 штук
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Пісний майонез - 1 Ст. Ложка
- Веганські сир - 40 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Картопля добре промийте, обсушити і загорніть в два шари фольги. Запікайте картоплю 1, 5 години в духовці при температурі 200 градусів.
Гриби і цибулю наріжте на дрібні кубики і обсмажте. Приправити сіллю і poperčite.
Додайте тертий сир, заправте пісним майонезом.
Розріжте картопля прямо в фользі навпіл.
Розімніть картоплю в пюре виделкою.
Викладіть на половинки зверху грибну начинку. Поставте в духовку на 5-7 хвилин, щоб сир розплавився.
Крихітка картопля з грибами готова, смачного!