Рецепт Печиво «Крихітка з варенням» фото

Печиво «Крихітка з варенням»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Яйця
Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

До вашої уваги - рецепт приготування печива"Крихітка з варенням" . Тут є пісочне тісто, ніжне варення, а ще трохи киселю і чорносливу. Zaintrigovanи? ділюся рецептом.

Опис приготування:

Хочу вам розповісти, як приготувати печиво"Крихітка з варенням" . Впевнена, вам сподобається цей рецепт! Тут ніжне тісто в основі, просочене соковитим варенням, і верхній хрусткий шар мереживного тесту. Рекомендую подавати з чаєм!

  • Борошно - 2.5 склянки
  • Маргарин - 150 грам
  • Кисіль сухий - 100 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Варення - 4 Ст. Ложки
  • Чорнослив - 15 штук
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач - 0.5 чайних ложки
печиво
1. Для початку, зрозуміло, приготуємо тісто. Змішаємо все сухі інгредієнти: борошно, кисіль з пакетика, цукор і розпушувач. Далі - розтоплений маргарин і яйце.
печиво
2. Ретельно вимішати тісто і трохи його потримаємо в морозилці, приблизно півгодини.
печиво
3. Дістаємо тісто і розкачати в пласт товщиною приблизно півсантиметра. Приблизно третина тесту поки що помістимо назад в морозилку. Смажена пласт варенням, наверх викладаємо шматочки чорносливу.
печиво
4. Коли тісто в морозилці замерзне, натираємо його на крупній тертці і посипаємо цією крихтою зверху. Запікаємо 20 хвилин при 180 градусах.
печиво
5. Дозволимо основі охолонути, нарізаємо на шматочки-печенюшки. Готово!

Схожі рецепти