Рецепт Крем з варення фото

Крем з варення
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершкове масло
Рецепти для схуднення
На полуденок , На святковий стіл
Десерти , Крем
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

Завжди можна спробувати зробити нову начинку або крем для звичних рецептів випічки. Особливо, якщо ви готуєте торт на бісквітних коржах. Тоді з'являється багато варіацій.

Опис приготування:

Прочитайте прекрасний рецепт того, як приготувати крем з варення. Масляний десерт з оригінальною ноткою. Його можна їсти і як самостійне блюдо, додавши свіжі ягоди, і намазав на коржі. У рецептурі я використовувала коньяк, смак виходить більш цікавим і повноцінним.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Варення - 200 грам
  • Коньяк - 1 Ст. Ложка
крем з варення - фото крок 1
Варення збийте в блендері до єдиної консистенції.
крем з варення - фото крок 2
Масло кімнатної температури розітріть до м'якої маси і додайте в варення.
крем з варення - фото крок 3
Збийте масло з варенням в блендері до єдиної маси. В кінці влийте коньяк і ще раз збийте. Залиште крем на 30 хвилин в холодильнику, а потім додавайте в випічку. Приємною дегустації!

Схожі рецепти