Рецепт Крем з варення фото

Крем з варення
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершкове масло
Рецепти для схуднення
На полуденок, На святковий стіл
Десерти

Завжди можна спробувати зробити нову начинку або крем для звичних рецептів випічки. Особливо, якщо ви готуєте торт на бісквітних коржах. Тоді з'являється багато варіацій.

Прочитайте прекрасний рецепт того, як приготувати крем з варення. Масляний десерт з оригінальною ноткою. Його можна їсти і як самостійне блюдо, додавши свіжі ягоди, і намазав на коржі. У рецептурі я використовувала коньяк, смак виходить більш цікавим і повноцінним.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Варення - 200 грам
  • Коньяк - 1 Ст. Ложка
крем з варення - фото крок 1
Варення збийте в блендері до єдиної консистенції.
крем з варення - фото крок 2
Масло кімнатної температури розітріть до м'якої маси і додайте в варення.
крем з варення - фото крок 3
Збийте масло з варенням в блендері до єдиної маси. В кінці влийте коньяк і ще раз збийте. Залиште крем на 30 хвилин в холодильнику, а потім додавайте в випічку. Приємною дегустації!

Схожі рецепти