Крем з варення
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.
Завжди можна спробувати зробити нову начинку або крем для звичних рецептів випічки. Особливо, якщо ви готуєте торт на бісквітних коржах. Тоді з'являється багато варіацій.
Опис приготування:
Прочитайте прекрасний рецепт того, як приготувати крем з варення. Масляний десерт з оригінальною ноткою. Його можна їсти і як самостійне блюдо, додавши свіжі ягоди, і намазав на коржі. У рецептурі я використовувала коньяк, смак виходить більш цікавим і повноцінним.
- Вершкове масло - 100 грам
- Варення - 200 грам
- Коньяк - 1 Ст. Ложка
Варення збийте в блендері до єдиної консистенції.
Масло кімнатної температури розітріть до м'якої маси і додайте в варення.
Збийте масло з варенням в блендері до єдиної маси. В кінці влийте коньяк і ще раз збийте. Залиште крем на 30 хвилин в холодильнику, а потім додавайте в випічку. Приємною дегустації!