Крем з варення
(покроковий рецепт з фото)
Завжди можна спробувати зробити нову начинку або крем для звичних рецептів випічки. Особливо, якщо ви готуєте торт на бісквітних коржах. Тоді з'являється багато варіацій.
Прочитайте прекрасний рецепт того, як приготувати крем з варення. Масляний десерт з оригінальною ноткою. Його можна їсти і як самостійне блюдо, додавши свіжі ягоди, і намазав на коржі. У рецептурі я використовувала коньяк, смак виходить більш цікавим і повноцінним.
- Вершкове масло - 100 грам
- Варення - 200 грам
- Коньяк - 1 Ст. Ложка
Варення збийте в блендері до єдиної консистенції.
Масло кімнатної температури розітріть до м'якої маси і додайте в варення.
Збийте масло з варенням в блендері до єдиної маси. В кінці влийте коньяк і ще раз збийте. Залиште крем на 30 хвилин в холодильнику, а потім додавайте в випічку. Приємною дегустації!