Крем для торта з варення
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви втомилися від різних варіацій масляного крему і хочете спробувати щось новеньке, тоді спеціально для вас у мене є класна ідея, як приготувати крем для торта з варення і вершків.
Цей крем ідеально підійде для легких тортів з ягодами. В даному випадку використовується полуничне варення, але ви можете взяти абсолютно будь-який, яке вам подобається або яке є під рукою. Тортик з таким кремом напевно припаде до смаку всім, і дорослим, і дітям. Спробуйте обов'язково повторити його на своїй кухні.
- Вершки - 1.5 склянки
- Цукор - 3 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Полуничне варення - 4 Ст. Ложки
1. Варення вилийте в невеликий сотейник, прогрійте трохи, якщо воно зацукрувався. Якщо в варення є ягідки цілком, можна подрібнити в блендері. Зніміть з вогню і остудіть.
2. У глибокій мисці збийте вершки з цукром і ванільним екстрактом.
3. Додайте варення і акуратно перемішайте.
4. А далі залишиться тільки перемазати готовим кремом коржі.
5. І зібрати тортик.
6. Ось такий класний торт з легким кремом на основі варення. Приємного чаювання!