Рецепт Крем-суп з цукіні фото

Крем-суп з цукіні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Цукіні
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід
Супи , Крем-суп
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Крем-суп з цукіні готується дуже просто: варимо овочі і збиваємо блендером. Варити їх будемо на овочевому або курячому бульйоні. Такий легкий овочевий суп - відмінний вибір в теплу пору року.

Опис приготування:

Крем-суп з цукіні можна подати з грінками, крутонами, улюбленим хлібом. Це - свіжий і корисний суп, який готується в два рахунки. Промийте і наріжте цукіні, цибуля і часник. Злегка обсмажте їх і зваріть до готовності в бульйоні. Потім збийте блендером. Усе!

  • Cukini - 1 кілограм
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло оливкове - 3-5 Ст. Ложок
  • Бульйон курячий або овочевий - 750 мілілітрів
  • Майоран сушений - 1/2 чайних ложки
  • Чебрець сушений - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
крем-суп з цукіні - фото крок 1
1. Очистіть цукіні, цибуля і часник. Наріжте цукіні кубиками, цибуля і часник подрібніть.
крем-суп з цукіні - фото крок 2
2. У великій каструлі (в якій будете варити суп) на середньому вогні на оливковій олії обсмажте цибулю до м'якості, помішуючи. Потім додайте часник і смажте, помішуючи, ще протягом хвилини.
крем-суп з цукіні - фото крок 3
3. До цибулі та часнику додайте цукіні і смажте ще 10 хвилин. Постійно помішуйте.
крем-суп з цукіні - фото крок 4
4. До овочів додайте бульйон, накрийте кришкою і варіть на середньо-слабкому вогні протягом 20-30 хвилин до готовності цукіні.
крем-суп з цукіні - фото крок 5
5. По закінченню півгодини зніміть суп з вогню, збийте суп блендером. Додайте спеції і перемішайте.
крем-суп з цукіні - фото крок 6
6. Крем-суп з цукіні готовий! Смачного!

Схожі рецепти