Рецепт Крем для паски фото

Крем для паски
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир , Вершкове масло
На святковий стіл , Пасха
Десерти , Крем
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 10 хв.

Крем для паски готується дуже просто і швидко. Наносити крем треба на повністю остиглий паску. Крім крему, паску можна прикрасити кондитерської посипкою, martsipanami. Все залежить від вашої фантазії.

Опис приготування:

Крем для паски готується за лічені хвилини. Із вказаної кількості інгредієнтів крему вийде на 2 kulicha. Зі святом! Світлого Великодня!

  • Цукрова пудра - 2 склянки
  • Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
крем для паски - фото крок 1
1. Паска остудіть. Поставте на решітку, а під решітку поставте велике блюдо або застеліть стіл папером.
крем для паски - фото крок 2
2. Для приготування крему в мисочці вінчиком або виделкою перемішайте цукрову пудру і лимонний сік. Якщо крем вийшов занадто густий, додайте трохи води, якщо занадто рідкий - пудри. Почніть поливати з центру паски.
крем для паски - фото крок 3
3. Поливайте паску кремом тонкою цівкою.
крем для паски - фото крок 4
4. Крем повинен красиво розлитися по пасці.
крем для паски - фото крок 5
5. Поки крем не застиг, посипте паска кондитерської посипкою або подрібненими горіхами. Залиште паску до охолодження. Смачного!

Схожі рецепти