Рецепт Крем для паски фото

Крем для паски
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти, Сир, Вершкове масло
На святковий стіл, Пасха
Десерти

Крем для паски готується дуже просто і швидко. Наносити крем треба на повністю остиглий паску. Крім крему, паску можна прикрасити кондитерської посипкою, martsipanami. Все залежить від вашої фантазії.

Крем для паски готується за лічені хвилини. Із вказаної кількості інгредієнтів крему вийде на 2 kulicha. Зі святом! Світлого Великодня!

  • Цукрова пудра - 2 склянки
  • Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
крем для паски - фото крок 1
1. Паска остудіть. Поставте на решітку, а під решітку поставте велике блюдо або застеліть стіл папером.
крем для паски - фото крок 2
2. Для приготування крему в мисочці вінчиком або виделкою перемішайте цукрову пудру і лимонний сік. Якщо крем вийшов занадто густий, додайте трохи води, якщо занадто рідкий - пудри. Почніть поливати з центру паски.
крем для паски - фото крок 3
3. Поливайте паску кремом тонкою цівкою.
крем для паски - фото крок 4
4. Крем повинен красиво розлитися по пасці.
крем для паски - фото крок 5
5. Поки крем не застиг, посипте паска кондитерської посипкою або подрібненими горіхами. Залиште паску до охолодження. Смачного!

Схожі рецепти