Крем для паски
(покроковий рецепт з фото)
Крем для паски готується дуже просто і швидко. Наносити крем треба на повністю остиглий паску. Крім крему, паску можна прикрасити кондитерської посипкою, martsipanami. Все залежить від вашої фантазії.
Крем для паски готується за лічені хвилини. Із вказаної кількості інгредієнтів крему вийде на 2 kulicha. Зі святом! Світлого Великодня!
- Цукрова пудра - 2 склянки
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
1. Паска остудіть. Поставте на решітку, а під решітку поставте велике блюдо або застеліть стіл папером.
2. Для приготування крему в мисочці вінчиком або виделкою перемішайте цукрову пудру і лимонний сік. Якщо крем вийшов занадто густий, додайте трохи води, якщо занадто рідкий - пудри. Почніть поливати з центру паски.
3. Поливайте паску кремом тонкою цівкою.
4. Крем повинен красиво розлитися по пасці.
5. Поки крем не застиг, посипте паска кондитерської посипкою або подрібненими горіхами. Залиште паску до охолодження. Смачного!