Крем для маффінів
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальним кремом для мафінів є масляний крем. Приготувати його не складе великих труднощів, головне - щоб інгредієнти були кімнатної температури. Виходить досить-таки багато крему.
Перед вами - простий рецепт приготування крему для маффінів. Збиваємо розм'якшене вершкове масло з цукровою пудрою, вершками і ванільним цукром. Виходить ніжний, повітряний і дуже смачний крем. Він підходить для прикраси мафінів та іншої випічки. Гарного вам дня!
- Цукрова пудра - 1, 5 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
- Вершки - 1-2 Ст. Ложок(20%)
- Цукор ванільний - 1/2 чайних ложки
Беремо розм'якшене вершкове масло і збиваємо його до білого кольору. Потім просіваємо цукрову пудру.
Додаємо вершки і ванільний цукор.
Збиваємо все міксером до консистенції повітряного крему.
Крем наноситься на остиглі маффіни з допомогою кондитерського мішка.