Рецепт Простий рецепт маффінів фото

Простий рецепт маффінів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Ягоди , Молочні продукти , Яйця , Молоко , Чорниця
Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Десерт
Випічка , Маффіни
Кількість порцій: 18
Час приготування: 30 хв.

Тут я вам розповім простий рецепт маффінів з чорничної начинкою. Це справжня класика. Ви зможете порадувати свою сім'ю смачною випічкою до чаю, яка готується буквально за півгодини. Пробуйте!

Опис приготування:

Якщо для приготування ви будете використовувати заморожену чорницю, то її не обов'язково розморожувати. Але краще буде трохи обваляти її в крохмалі, щоб вона не дала дуже багато води тесту при випічці.

Якщо використовувати міксер для замісу тіста, то маффіни можна приготувати хвилин за 30.

  • Борошно - 360 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 75 чайних ложки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 230 мілілітрів
  • Ванільний цукор або екстракт - За смаком
  • Чорниця - 300 грам (свіжа або заморожена)
1
Розігрійте духовку до 200 З °. У формочку для маффінів (в мене на 18 штук) покладіть паперові формочки.
2
У великій мисці збийте разом борошно, цукор, розпушувач і сіль. Розм'якшіть масло міксером чи виделкою. Додайте масло, яйця, молоко і ваніль. Все добре збийте. Акуратно покладіть чорницю і перемішайте лопаткою.
3
Розкладіть тісто в готові формочки, наповнюючи кожну приблизно на 3/4. Має вийти від 16 до 18 кексів. При бажанні посипте верх кожного кексу цукром.
4
Випікайте від 20 до 25 хвилин або поки зубочистка не виходитиме з тіста сухою. Вийміть кекси з форми і остудити на решітці. Смачного!

Схожі рецепти