Крем для булочок
(покроковий рецепт з фото)
Крем для булочок - це дуже смачний крем жовтого кольору, який за своєю консистенцією відмінно підходить для приготування апетитних булочок. Готується крем швидко і просто.
Дуже смачний і красивий крем для булочок неймовірно просто готується. Для приготування крему нам потрібно не так багато продуктів. Молоко, жовтки, цукор, крохмаль, ванілін і все! Вся фішка полягає в технології приготування. Бажаю успіхів і приємного апетиту!
- Молоко - 300 мілілітрів
- Яєчний жовток - 2 штуки
- Крохмаль - 50 грам
- Цукор - 100 грам
- Ванілін - - За смаком
Молоко з 50 грамами цукру доводимо до кипіння.
Жовтки гарненько розмішуємо з рештою 50 грамами цукру і крохмалем.
У зручну чашу наливаємо трохи гарячого молока і постійно перемішуючи (вельми активно) вливаємо жовткову масу.
Все добре перемішуємо, потім повільно виливаємо в гаряче (кипляче) молоко. На повільному вогні доводимо до загустіння. Заважати енергійно, щоб маса вийшло рівною і без грудочок.
Крем повинен вийти красивого жовтого кольору.
Потім крем охолоджуємо і він готовий до подальшого використання в булочках. Успіхів!