Рецепт Крем для булочок фото

Крем для булочок
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Молочні продукти , Яйця , Молоко , Яєчний жовток
На обід , Для дітей , На швидку руку
Десерти , Крем
Кількість порцій: 20
Час приготування: 20 хв.

Крем для булочок - це дуже смачний крем жовтого кольору, який за своєю консистенцією відмінно підходить для приготування апетитних булочок. Готується крем швидко і просто.

Опис приготування:

Дуже смачний і красивий крем для булочок неймовірно просто готується. Для приготування крему нам потрібно не так багато продуктів. Молоко, жовтки, цукор, крохмаль, ванілін і все! Вся фішка полягає в технології приготування. Бажаю успіхів і приємного апетиту!

  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Яєчний жовток - 2 штуки
  • Крохмаль - 50 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Ванілін - - За смаком
крем для булочок - фото крок 1
Молоко з 50 грамами цукру доводимо до кипіння.
крем для булочок - фото крок 2
Жовтки гарненько розмішуємо з рештою 50 грамами цукру і крохмалем.
крем для булочок - фото крок 3
У зручну чашу наливаємо трохи гарячого молока і постійно перемішуючи (вельми активно) вливаємо жовткову масу.
крем для булочок - фото крок 4
Все добре перемішуємо, потім повільно виливаємо в гаряче (кипляче) молоко. На повільному вогні доводимо до загустіння. Заважати енергійно, щоб маса вийшло рівною і без грудочок.
крем для булочок - фото крок 5
Крем повинен вийти красивого жовтого кольору.
крем для булочок - фото крок 6
Потім крем охолоджуємо і він готовий до подальшого використання в булочках. Успіхів!

Схожі рецепти