Рецепт булочок для хот-дога
(покроковий рецепт з фото)
Виконувати складні трюки - це улюблене блюдо дітей. Вони з задоволенням будуть їсти їх на сніданок, обід і вечеря. Зазвичай для приготування хот-дога використовують булочки з магазину, але їх можна приготувати і вдома.
Сьогодні пропоную вам рецепт булочок для хот-дога своїми руками. Це дуже простий рецепт. Булочки виходять такими, як в магазині. Їх можна брати з собою на природу. Використовувати ці булочки можна не тільки для хот-догів. Тісто універсальне. З начинкою можна експериментувати. Смачного!
- Дріжджі - 100 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Борошно - 400 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Цукор - 100 грам
Для початку розімніть дріжджі. Розмішайте їх з цукром.
Додайте молоко і розмішайте.
Помістіть в чашу міксера борошно, дріжджі, сіль, вершкове масло і вимісити тісто. Якщо тісто дуже тверде, то додайте трохи молока.
Як тільки замісили тісто, накрийте його плівкою і залиште стояти 30 хвилин.
Тісто підійшло. Розділіть його на рівні частини.
Надайте форму булочок, зверху їх потрібно помазати яєчним жовтком.
Випікати потрібно при температурі 200 градусів 15-20 хвилин.