Рецепт Ковбаски з томатним соусом і картоплею фото

Ковбаски з томатним соусом і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Якщо Ви хочете швидко і легко приготувати смачний і ситний вечеря, то цей рецепт для Вас!

Кількість порцій: 4
  • Картопля - 8 штук
  • Ковбаски - 8 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вода (гаряча) - 200 мілілітрів
  • Цукор - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Хміль-сунелі - За смаком
  • Зелень - За смаком( (кріп або петрушка))
  • Вершкове масло - 40 грам
ковбаски з томатним соусом і картоплею - фото крок 1
Картоплю почистити і розрізати на 4 частини. Варити в підсоленій воді протягом 15-20 хвилин до готовності.
ковбаски з томатним соусом і картоплею - фото крок 2
Почистити цибулю і дрібно нарізати.
ковбаски з томатним соусом і картоплею - фото крок 3
Ковбаски нарізати кружечками, посолити, поперчити і обсмажити на рослинному маслі з двох сторін протягом 5 хвилин. Готові ковбаски перекласти в посуд.
ковбаски з томатним соусом і картоплею - фото крок 4
На утворився від ковбасок жирі обсмажити подрібнену цибулю протягом хвилини. Додати борошно і спасерувати.
ковбаски з томатним соусом і картоплею - фото крок 5
Додати томатну пасту, цукор, сіль, хміль-сунелі, перемішати. Влити тонкою цівкою гарячу воду, не забуваючи постійно помішувати, щоб уникнути утворення грудочок. Готувати соус приблизно 10 хвилин.
ковбаски з томатним соусом і картоплею - фото крок 6
Зелень дрібно нарізати. Готову картоплю вмочити в розтоплене вершкове масло (можна використовувати рослинне масло) і obvalyaty зелений. На тарілку викласти ковбаски з соусом і картопля.
ковбаски з томатним соусом і картоплею - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти