Ковбаски з томатним соусом і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо Ви хочете швидко і легко приготувати смачний і ситний вечеря, то цей рецепт для Вас!
Кількість порцій: 4
- Картопля - 8 штук
- Ковбаски - 8 штук
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вода (гаряча) - 200 мілілітрів
- Цукор - За смаком
- Сіль - За смаком
- Хміль-сунелі - За смаком
- Зелень - За смаком( (кріп або петрушка))
- Вершкове масло - 40 грам
Картоплю почистити і розрізати на 4 частини. Варити в підсоленій воді протягом 15-20 хвилин до готовності.
Почистити цибулю і дрібно нарізати.
Ковбаски нарізати кружечками, посолити, поперчити і обсмажити на рослинному маслі з двох сторін протягом 5 хвилин. Готові ковбаски перекласти в посуд.
На утворився від ковбасок жирі обсмажити подрібнену цибулю протягом хвилини. Додати борошно і спасерувати.
Додати томатну пасту, цукор, сіль, хміль-сунелі, перемішати. Влити тонкою цівкою гарячу воду, не забуваючи постійно помішувати, щоб уникнути утворення грудочок. Готувати соус приблизно 10 хвилин.
Зелень дрібно нарізати. Готову картоплю вмочити в розтоплене вершкове масло (можна використовувати рослинне масло) і obvalyaty зелений. На тарілку викласти ковбаски з соусом і картопля.
Смачного!