Ковбаса в сітці
(покроковий рецепт з фото)
Навіть найдорожча ковбаса не зрівняється за смаком з домашньою. Завдяки цим рецептом ви дізнаєтеся, як приготувати ковбасу в сітці. Виходить дуже соковите, ситне і смачне домашнє блюдо.
В якості основної начинки можна використовувати яловичину, свинину, курку або їх суміш. М'ясо обов'язково потрібно нарубати, а не перемолоти в м'ясорубці, тоді смак буде більш насиченою. Завдяки жировій сітці ковбаски НЕ будуть пересушеними. Виходить дуже смачне, соковите блюдо, яке з легкістю вдасться приготувати завдяки цій покрокової інструкції.
- Свинина - 250 грам
- Часник - 1 зубчик
- Цибулина - 0, 5 штуки
- Кріп - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Кмин - За смаком
- Rafinirovannoe масло - За смаком
- Жирова сітка - 50 грам
1. Насамперед м'ясо ретельно промиваємо і гострим ножем рубаємо на маленькі шматочки.
2. Часник і цибуля очищаємо, промиваємо та нарізаємо дуже дрібно.
3. У миску складаємо м'ясо, до нього додаємо нарізані цибулю і часник, дрібно кришимо зелень. Все солимо і перчимо, додаємо кмин.
4. Жирову сітку кладемо в миску, заливаємо її водою. Ми залишаємо так на півгодини.
5. На стіл вкладаємо сітку, кладемо в неї начинку, загортаємо її конвертиком.
6. Те ж саме робимо з усім іншим фаршем. Кладемо ковбаски на деко, відправляємо їх в розігрітий до 200 градусів духовку на сорок хвилин. Після двадцяти хвилин в духовці ковбаски перевертаємо.
7. Готові ковбаски їмо гарячим або відправляємо в холодильник для зберігання.