Котлети зі свинини і курки
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті, просто тануть у роті котлетки з свинини і курки стануть цвяхом вашого меню для святкового столу! Простий рецепт цієї страви допоможе вам приготувати ніжні, з хрусткою скоринкою котлети.
Поєднання різних продуктів став буденним прийомом урізноманітнити будь-нудне блюдо. Особливо це стосується м'ясних страв. Свинина і курка - дует, який вже відомий своїм прекрасним смаковим "взаєморозумінням" : ніжна низькокалорійна курка і жирна свиняча вирізка часто використовуються разом. Читайте і дивіться рецепт приготування котлет з свинини і курки.
- Куряче філе - 300 грам
- Свинина - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 5-6 Ст. Ложок
- Спеції - - За смаком
- Хліб - 2 скибочки
- Молоко - 100 мілілітрів
Промийте і підготуйте м'ясо. Можна ще і шпик додати.
Робимо спільний фарш. Наріжте дрібно цибулю, обсмажте, додайте в фарш.
Розм'якшений в молоці хліб покришите туди ж.
Додайте спеції і яйце.
Наліпити котлет і обваляйте їх у борошні.
Обсмажуйте котлети в маслі з двох сторін до готовності.
Готові котлети зі свинини і курки подаємо гарячими з будь-яким гарніром. Смачного)
Готові котлети зі свинини і курки подаємо гарячими з будь-яким гарніром. Смачного)