Колючі котлети з картоплі і свинини
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно побачила рецепт, як приготувати колючі котлети з картоплі і свинини з оригінальною формуванням. Тим більше він мене підкупив тим, що котлети не обжаривают, а запікаються відразу в духовці.
Дуже цікавий і зовсім простий рецепт! Картоплю можна нашаткувати ножем дрібною соломкою або скористатися теркою. А інше - справа техніки! Спеції можете вибирати за смаком. Приємних вам клопоту на кухні!
- Фарш свинячий - 500 грам
- Картопля - 350-400 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні продукти. Картопля помийте і очистіть. У фарш додайте сіль і спеції, добре вимісити. Духовку розігрійте до 180 ° С.
Картопля натріть на тертці для корейської моркви або наріжте дрібною соломкою. З фаршу сформуйте котлети невеликого розміру.
Помістіть котлети на пергамент для випічки, зверху покладіть терту картоплю, посоліть і поперчіть за смаком.
Запікайте в розігрітій духовці протягом 30-35 хвилин.