Рецепт Колючі котлети з картоплі і свинини фото

Колючі котлети з картоплі і свинини
(покроковий рецепт з фото)

Чеська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Нещодавно побачила рецепт, як приготувати колючі котлети з картоплі і свинини з оригінальною формуванням. Тим більше він мене підкупив тим, що котлети не обжаривают, а запікаються відразу в духовці.

Опис приготування:

Дуже цікавий і зовсім простий рецепт! Картоплю можна нашаткувати ножем дрібною соломкою або скористатися теркою. А інше - справа техніки! Спеції можете вибирати за смаком. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Фарш свинячий - 500 грам
  • Картопля - 350-400 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
колючі котлети з картоплі і свинини - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Картопля помийте і очистіть. У фарш додайте сіль і спеції, добре вимісити. Духовку розігрійте до 180 ° С.
колючі котлети з картоплі і свинини - фото крок 2
Картопля натріть на тертці для корейської моркви або наріжте дрібною соломкою. З фаршу сформуйте котлети невеликого розміру.
колючі котлети з картоплі і свинини - фото крок 3
Помістіть котлети на пергамент для випічки, зверху покладіть терту картоплю, посоліть і поперчіть за смаком.
колючі котлети з картоплі і свинини - фото крок 4
Запікайте в розігрітій духовці протягом 30-35 хвилин.

Схожі рецепти