Котлети з картоплі і фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Котлети можна зробити з м'яса або овочеві. А також ви можете змішати кілька видів м'яса або різні овочі. Спробуйте зробити їх за рецептом, як приготувати котлети з картоплі і фаршу.
Готові котлети можете обсмажити на сковороді або запекти в духовці. Замість картоплі можна зробити горохове пюре або пюре з квасолі, гарбуза. Готові котлети можна зробити про запас, а потім розігрівати при подачі з будь-яким гарніром: каша, макарони, пюре.
- Варена картопля - 4-5 штук
- Смажений фарш з цибулею - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Розтлумачте в мисці картопля з допомогою давилки.
2. Додайте в миску до картоплі яйця.
3. Ретельно перемішайте всі за допомогою міксера, додайте сіль за смаком.
4. Додайте обсмажені фарш з цибулею і добре перемішайте.
5. Висипати на поверхню панірувальні сухарі. Сформуйте з суміші картоплі і м'яса котлети, обваляйте їх в паніровці.
6. Покладіть отримані котлети на дошку, посипану борошном.
7. Розігрійте сковороду з оливковою олією на середньому вогні, викладіть на сковороду котлети. Обсмажте їх до золотистого кольору з кожного боку.
8. Подавайте котлети зі сметаною або зеленню.