Запіканка з картоплі і фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Любите готувати страви відразу цілком, а не придумувати окремо гарніри? Тоді сміливо беріть на замітку цей рецепт. Виходить дуже ситний, апетитний і смачна вечеря, який вам точно сподобається!
Перед вами докладний опис процесу, як приготувати запіканку з картоплі та фаршу з овочами і квасолею. Ця страва в стилі мексиканської кухні прекрасно урізноманітнює ваше щоденне меню. Спробуйте, рецепт гідний вашої уваги!
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Картопля - 4-5 штук
- Сіль і спеції - За смаком
- М'ясний фарш - 300-350 грам (яловичина, індичка і т.Д.)
- Часник - 3 зубчики
- Цибулина - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Гострий перець - 1 штука (за смаком)
- Помідор - 4-6 штук
- Консервована квасоля - 300 грам
- Сир - 200 грам
1. Картопля вимийте, очистіть і наріжте невеликими кубиками. Додати сіль, додайте спеції за смаком і розтоплене вершкове масло. Все ретельно перемішайте і викладіть у жароміцних форму. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте близько півгодини, кожні 10 хвилин перемішуючи.
2. На сковороді тим часом обсмажити цибулю з часником і перцем пару хвилин. Додайте фарш і смажте на середньому вогні, помішуючи.
3. Додайте консервовану квасолю і подрібнені помідори. Перемішайте і млоїте ще хвилин 5.
4. Перекладіть все в форму поверх картоплі, розрівняйте.
5. Присипте тертим сиром і хвилин на 15 відправте в духовку.
Смачного!
Смачного!