Картопляні котлети з сирої картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Для мене картопля - справжній замінник м'яса. Чоловік, звичайно, в цьому мене не підтримає, але для себе я часто готую страви тільки на овочевій основі і цілком ними наїдаюся.
Але на цей раз я вирішила поєднати любов до м'яса мого улюбленого і моє пристрасть до овочів. Розповім вам про те, як приготувати картопляні котлети з сирої картоплі, які ми зробимо зі свининою. Оригінальна і ситне гаряче. Ми запечём його в духовці і красиво подамо. Виходить дуже смачно.
- Свинина - 500 грам
- Печериці - 200 грам
- Сир "російський" - 100 грам
- Картопля - 3 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
М'ясо наріжте порційно і відбийте. Додати сіль, поперчіть і додайте спеції. Добре все втирайте і залиште на деякий час.
Тепер приготуйте начинку. Цибулю і моркву почистіть, помийте. Моркву натріть на крупній тертці. Гриби і цибулю дрібно наріжте. Обсмажте все на рослинному маслі.
Через хвилин 15 зніміть начинку з вогню. Додайте сіль, перець, дрібно нарізану зелень і натріть сир. Перемішайте.
У кожен шматочок м'яса покладіть ложку начинки і загорніть в котлету.
Тепер зробіть паніровці. В одній мисці збийте яйця з сіллю. В іншу натріть промиту і очищену картоплю. У третю насипте борошно.
Кожну котлету умочіть в борошні, яйце, а в самому кінці - в картоплі. Обсмажте котлетки до золотистої скоринки з двох сторін в маслі.
Потім поставте котлети в духовку при 200 градусах на 15 хвилин. Приємного вам апетиту!