Салат з сирої цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат готується з сирої цвітної капусти, морква, огірка, болгарського перцю, зелені і легкої заправки. Салат виходить дуже вітамінним, що актуально в будь-який час року.
Перед вами - простий рецепт приготування салату з сирої цвітної капусти. Капусту поділяємо на суцвіття і наріжемо, овочі та зелень подрібнити. Змішуємо всі інгредієнти в салатниці і заправляємо салат соусом. Вдалого приготування!
- Цвітна капуста - 200 грам (одна головка)
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Петрушка, кріп, Зелена цибуля - - За смаком
- Селера, гілки - 2-3 штук
- В'ялені на сонці помідори - 2-3 штук (можна не додавати)
- Лимон - 1 штука (потрібен сік)
- Taxini - 2, 5 Ст. Ложки (кунжутове паста готується з перемелених насіння кунжуту з рослинним маслом)
1. Капусту промийте, розділіть на суцвіття і викладіть в миску або чашу блендера.
2. Збийте до однорідної консистенції, але зберігаючи структуру капусти.
3. Очистіть і помийте овочі. Наріжте дрібними кубиками половинку огірка, морква, перець болгарський, петрушку і кілька гілочок зеленої цибулі, а також подрібніть в'ялені на сонці помідори, якщо будете їх використовувати.
4. Цвітну капусту і нарізані овочі перемішайте у великій мисці.
5. У чашу блендера викладіть половинку огірка, селера, кріп, попередньо наріжте їх шматочками. Видавіть туди ж сік одного лимона і додайте тахини. Якщо у вас тахини немає, підійде і просто кунжутне масло - додайте 2-3 столові ложки. Збийте все до стану соусу-пюре.
6. Заправте салат отриманим соусом і подавайте. Смачного!