Котлети з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 45 хв.
Дуже смачні, корисні і ароматні котлетки. Готуються дуже легко і просто. Не сумніваюся, що рецепт котлет з зеленню вам сподобається!
Опис приготування:
Хочу запропонувати вам спробувати рецепт приготування котлет із зеленню. Невелике додавання рубаної зелені до класичним рецептом котлет, додасть цьому всім відомому блюду деяку родзинку. Котлети вийдуть ароматними, соковитими і смачними. Розповідаю, як приготувати котлети з зеленню і, сподіваюся, що у вас вони вийдуть як в хорошому ресторані. Хай щастить!
- Фарш будь - 500 грам
- Зелень кропу, петрушки - 75 грам
- Яйце - 1 штука
- Лук репчтаий - 1 штука
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Майонез або сметана - 1-2 Ст. Ложок
- Манна крупа - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія для смаження - 50-75 мілілітрів
Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками.
До фаршу додаємо нарізану цибулю, вимиту і нарізану зелень.
Вбиваємо яйце і додаємо майонез або сметану. Якщо ваш фарш рідкуватий - сметани візьміть поменше.
Додаємо манку, сіль і чорний перець. Інші спеції не рекомендую - зелень дасть достатньо аромату.
Тепер добре вимішуємо фарш, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися. Відставляємо фарш хвилин на 15-20. За цей час і манка набубнявіє, і сіль розчиниться.
Перемішуємо фарш ще разочок і ділимо на невеликі порції з яких формуємо котлети. Руки рекомендую змастити олією. Смажимо котлети на розігрітій з рослинним маслом сковороді.