Рецепт Котлети з зеленню фото

Котлети з зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 45 хв.

Дуже смачні, корисні і ароматні котлетки. Готуються дуже легко і просто. Не сумніваюся, що рецепт котлет з зеленню вам сподобається!

Опис приготування:

Хочу запропонувати вам спробувати рецепт приготування котлет із зеленню. Невелике додавання рубаної зелені до класичним рецептом котлет, додасть цьому всім відомому блюду деяку родзинку. Котлети вийдуть ароматними, соковитими і смачними. Розповідаю, як приготувати котлети з зеленню і, сподіваюся, що у вас вони вийдуть як в хорошому ресторані. Хай щастить!

  • Фарш будь - 500 грам
  • Зелень кропу, петрушки - 75 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Лук репчтаий - 1 штука
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Майонез або сметана - 1-2 Ст. Ложок
  • Манна крупа - 2-3 Ст. Ложок
  • Рослинна олія для смаження - 50-75 мілілітрів
котлети з зеленню - фото крок 1
Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками.
котлети з зеленню - фото крок 2
До фаршу додаємо нарізану цибулю, вимиту і нарізану зелень.
котлети з зеленню - фото крок 3
Вбиваємо яйце і додаємо майонез або сметану. Якщо ваш фарш рідкуватий - сметани візьміть поменше.
котлети з зеленню - фото крок 4
Додаємо манку, сіль і чорний перець. Інші спеції не рекомендую - зелень дасть достатньо аромату.
котлети з зеленню - фото крок 5
Тепер добре вимішуємо фарш, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися. Відставляємо фарш хвилин на 15-20. За цей час і манка набубнявіє, і сіль розчиниться.
котлети з зеленню - фото крок 6
Перемішуємо фарш ще разочок і ділимо на невеликі порції з яких формуємо котлети. Руки рекомендую змастити олією. Смажимо котлети на розігрітій з рослинним маслом сковороді.

Схожі рецепти