Котлети з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні, корисні і ароматні котлетки. Готуються дуже легко і просто. Не сумніваюся, що рецепт котлет з зеленню вам сподобається!
Хочу запропонувати вам спробувати рецепт приготування котлет із зеленню. Невелике додавання рубаної зелені до класичним рецептом котлет, додасть цьому всім відомому блюду деяку родзинку. Котлети вийдуть ароматними, соковитими і смачними. Розповідаю, як приготувати котлети з зеленню і, сподіваюся, що у вас вони вийдуть як в хорошому ресторані. Хай щастить!
- Фарш будь - 500 грам
- Зелень кропу, петрушки - 75 грам
- Яйце - 1 штука
- Лук репчтаий - 1 штука
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Майонез або сметана - 1-2 Ст. Ложок
- Манна крупа - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія для смаження - 50-75 мілілітрів
Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками.
До фаршу додаємо нарізану цибулю, вимиту і нарізану зелень.
Вбиваємо яйце і додаємо майонез або сметану. Якщо ваш фарш рідкуватий - сметани візьміть поменше.
Додаємо манку, сіль і чорний перець. Інші спеції не рекомендую - зелень дасть достатньо аромату.
Тепер добре вимішуємо фарш, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися. Відставляємо фарш хвилин на 15-20. За цей час і манка набубнявіє, і сіль розчиниться.
Перемішуємо фарш ще разочок і ділимо на невеликі порції з яких формуємо котлети. Руки рекомендую змастити олією. Смажимо котлети на розігрітій з рослинним маслом сковороді.