Рецепт Котлети з зеленню фото

Котлети з зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Дуже смачні, корисні і ароматні котлетки. Готуються дуже легко і просто. Не сумніваюся, що рецепт котлет з зеленню вам сподобається!

Хочу запропонувати вам спробувати рецепт приготування котлет із зеленню. Невелике додавання рубаної зелені до класичним рецептом котлет, додасть цьому всім відомому блюду деяку родзинку. Котлети вийдуть ароматними, соковитими і смачними. Розповідаю, як приготувати котлети з зеленню і, сподіваюся, що у вас вони вийдуть як в хорошому ресторані. Хай щастить!

  • Фарш будь - 500 грам
  • Зелень кропу, петрушки - 75 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Лук репчтаий - 1 штука
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Майонез або сметана - 1-2 Ст. Ложок
  • Манна крупа - 2-3 Ст. Ложок
  • Рослинна олія для смаження - 50-75 мілілітрів
котлети з зеленню - фото крок 1
Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками.
котлети з зеленню - фото крок 2
До фаршу додаємо нарізану цибулю, вимиту і нарізану зелень.
котлети з зеленню - фото крок 3
Вбиваємо яйце і додаємо майонез або сметану. Якщо ваш фарш рідкуватий - сметани візьміть поменше.
котлети з зеленню - фото крок 4
Додаємо манку, сіль і чорний перець. Інші спеції не рекомендую - зелень дасть достатньо аромату.
котлети з зеленню - фото крок 5
Тепер добре вимішуємо фарш, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися. Відставляємо фарш хвилин на 15-20. За цей час і манка набубнявіє, і сіль розчиниться.
котлети з зеленню - фото крок 6
Перемішуємо фарш ще разочок і ділимо на невеликі порції з яких формуємо котлети. Руки рекомендую змастити олією. Смажимо котлети на розігрітій з рослинним маслом сковороді.

Схожі рецепти