Котлети з кабачків з сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Влітку особливо хочеться спробувати нові рецепти приготування страв з кабачків, тому сьогодні я розповім вам, як приготувати котлети з кабачків з сиром і зеленню: смачні, ароматні і красиві!
Сьогодні я розповім вам, як приготувати котлети з кабачків з сиром і зеленню - дуже корисне, смачне, ситне і ароматне блюдо! Ці котлетки можна подавати як з гарніром, так і самі по собі. За бажанням ви можете додати в тісто різні спеції або іншу зелень (я беру кріп з петрушкою і прованські трави). Обсмажити такі котлетки можна і на рослинному маслі, але вони будуть більш корисними для вашого організму, якщо будуть обсмажені саме на оливковій олії.
- Борошно - 1 Склянка
- Зелень - 1 пучок
- Твердий сир - 100 грам
- Кабачок - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Для початку натріть кабачок на крупній тертці, відіжміть з нього сік. Натріть часник, перекладіть цю масу у велику ємність.
2. Додайте натертий на крупній тертці твердий сир і дрібно нарізану зелень. Добре перемішайте. Додайте яйця і знову добре перемішайте. Додайте спеції за смаком і борошно для зв'язки всієї маси.
3. Обсмажте котлети на оливковій олії з одного боку, потім переверніть, накрийте кришкою і смажте до готовності (приблизно 2-3 хвилини).
4. Котлети готові, смачного!