Салат з кабачків з зеленню і часником на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий у приготуванні салат, але дуже смачний. Взимку відмінно подати його в якості закуски або гарніру. Всього 3 основних інгредієнта, - і прекрасна закуска готова!
Рекомендую точно дотримуватися рецептуру і кількість інгредієнтів. Єдине відступ, яке допустимо - це зелень, яку можете брати на свій смак. Готуйте, а взимку пробуйте!
- Кабачок - 1, 5 кілограма
- Масло рослинне - 125 мілілітрів
- Оцет 9% - 80 мілілітрів
- Цукор - 80 грам
- Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
- Часник головки - 3 штуки
- Зелень - 1 пучок
1. Кабачки очистіть від шкірки і насіння, наріжте полукружкамі.
2. Додайте нарізану зелень і подрібнений часник.
3. Додайте сіль, цукор, масло і оцет. Накрийте кришкою або харчовою плівкою і залиште на ніч.
4. Потім розкладіть по банках.
5. На дно каструлі покладете складену в декілька разів рушник, поставте банку, налийте воду до половини банки і стерилізують 15 хвилин після закипання.
6. Закрийте банки кришками і зберігайте в темному, прохолодному місці. Смачного!