Рецепт Салат з кабачків з зеленню і часником на зиму фото

Салат з кабачків з зеленню і часником на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Часник, Кабачок
Вегетаріанське харчування
Літні
Заготовки, Консервація

Дуже простий у приготуванні салат, але дуже смачний. Взимку відмінно подати його в якості закуски або гарніру. Всього 3 основних інгредієнта, - і прекрасна закуска готова!

Рекомендую точно дотримуватися рецептуру і кількість інгредієнтів. Єдине відступ, яке допустимо - це зелень, яку можете брати на свій смак. Готуйте, а взимку пробуйте!

  • Кабачок - 1, 5 кілограма
  • Масло рослинне - 125 мілілітрів
  • Оцет 9% - 80 мілілітрів
  • Цукор - 80 грам
  • Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
  • Часник головки - 3 штуки
  • Зелень - 1 пучок
салат з кабачків з зеленню і часником на зиму - фото крок 1
1. Кабачки очистіть від шкірки і насіння, наріжте полукружкамі.
салат з кабачків з зеленню і часником на зиму - фото крок 2
2. Додайте нарізану зелень і подрібнений часник.
салат з кабачків з зеленню і часником на зиму - фото крок 3
3. Додайте сіль, цукор, масло і оцет. Накрийте кришкою або харчовою плівкою і залиште на ніч.
салат з кабачків з зеленню і часником на зиму - фото крок 4
4. Потім розкладіть по банках.
салат з кабачків з зеленню і часником на зиму - фото крок 5
5. На дно каструлі покладете складену в декілька разів рушник, поставте банку, налийте воду до половини банки і стерилізують 15 хвилин після закипання.
салат з кабачків з зеленню і часником на зиму - фото крок 6
6. Закрийте банки кришками і зберігайте в темному, прохолодному місці. Смачного!

Схожі рецепти