Салат з кабачків на зиму з часником
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний салат з мінімумом інгредієнтів: кабачки НЕ смажені або варені, а просто замариновані. Виходить дуже смачно, ніжно і досить просто в приготуванні. Потрібно стерилізація.
Салат простий, але дуже гармонійний. Дуже рекомендую залишити рецептуру без змін і доповнень! Для маринада в сотейнике вскипятим масло, цукор і сіль, і заллємо цією сумішшю кабачки. Після стерилізації баночку з кабачками закатати і зберігайте в темному, прохолодному місці. Хай щастить!
- Кабачок - 2 кілограма
- Кріп сушений - 3 Ст. Ложки
- Часник головки - 4 штуки
- Сіль - 2 Ст. Ложки (маринад)
- Цукор - 1 Склянка (маринад)
- Масло рослинне - 1 Склянка (маринад)
- Оцет 9% - 1 Склянка
1. Kabachki чистий, видаліть насіння і наріжте кубиками.
2. Посипте подрібненим часником.
3. Потім кропом, приправити сіллю.
4. Викладіть кабачки в банку, залийте гарячим маринадом. У каструлю на дно покладіть рушник, на нього поставте банку, долийте води до половини банки, доведіть до кипіння. Стерилізують близько 15 хвилин.
5. Смачного!