Картопляні котлети з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати картопляні котлети з зеленню. Відмінне блюдо для поста або для вегетаріанського столу. Хороша альтернатива звичним м'ясних котлет.
Продукти для приготування потрібні самі звичайні. Завдяки покрокової інструкції ви зможете без праці приготувати це смачне і пісне блюдо. Для котлет знадобляться: картопля, цибуля, яйце, мука, зелень, масло і спеції. Картоплю відварюємо, перемішуємо з іншими складовими і обсмажуємо на сковороді. Тепер детальніше.
- Картопля - 1 кілограм
- Зелень - 1 пучок
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Масло rafinirovannoe - 2 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 30 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
1. Картоплю очищаємо і нарізаємо шматочками, відправляємо в каструлю з водою. Каструлю ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і повної готовності. У процесі можна трохи підсолити картопля.
2. Очищаємо цибулю, нарізаємо його дрібними кубиками. Ставимо сковороду на вогонь і відправляємо туди цибулю, смажимо на олії до прозорості.
3. Зливаємо воду з готового картоплі, розминаємо його в пюре і додаємо цибулю. Зелень миємо й нарізаємо дрібно, додаємо в картопля, vbivaem яйця, кладемо масло. Тісто треба ретельно перемішати.
4. Ставимо на вогонь сковороду. З картопляного тіста формуємо котлетки і відправляємо їх на розпечену сковороду з рослинним маслом. З обох сторін обсмажуємо котлети до рум'яної скоринки.
5. Подаємо до столу готову страву зі сметаною. Також можна прикрасити котлетки нарубаного зеленню. Відмінно сюди підійдуть гриби.