Рецепт Котлети з яловичини і курки фото

Котлети з яловичини і курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Здавалося б, нічого незвичайного немає в тому, щоб змішати два види фаршу. Однак курячий і яловичий фарш відрізняються, завдяки цьому народився рецепт оригінальних і красивих котлет.

Опис приготування:

Готуємо фарш, як зазвичай, потім ліпимо котлети і обсмажуємо в сковороді на олії. При бажанні готові котлети з яловичини і курки можна злегка протушкувати прямо в сковороді на повільному вогні, додавши трохи води в сковороду. Подавайте гарячим. Смачного!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Яловичина - 300 грам
  • Білий хліб - 3 скибочки
  • Вершки - 0, 5 склянки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Борошно - За смаком (для панірування)
котлети з яловичини і курки - фото крок 1
М'якоть хліба розмочити в теплих вершках.
котлети з яловичини і курки - фото крок 2
Пропустіть через м'ясорубку яловичину і куряче філе окремо. Приготуйте два види фаршу. Один з яловичого фаршу з додаванням половини хліба, порізаної цибулі і часнику, а другий відповідно з курячого. Сіль і спеції додайте за смаком.
котлети з яловичини і курки - фото крок 3
З кожного виду фаршу зробіть коржики, покладіть один на одного і сформуйте котлети. Як поєднувати два кольори залежить від вашої фантазії - можна взяти більше курячого фаршу і обернути їм яловичий, чи навпаки, і тоді в розрізі будуть гарні шари різнокольорового м'яса.
котлети з яловичини і курки - фото крок 4
Сфорязикні котлети панірують у борошні.
котлети з яловичини і курки - фото крок 5
Обсмажте котлети на розігрітій олії з обох сторін.

Схожі рецепти