Рецепт Котлети з тріски в духовці фото

Котлети з тріски в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Сімейна вечеря
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Котлети з тріски в духовці - всім відоме блюдо. Приготоване в духовці, воно набуває нових смакові нотки, тріска стає ще ніжніше. Відмінний варіант для вечері або обіду.

Опис приготування:

Для приготування котлет з тріски в духовці головне, щоб риба була свіжою. Зазвичай такі котлети просто обсмажуються, але я вирішила їх запекти ще і в духовці. Можна урізноманітнити блюдо, приготувавши додатковий соус, залити їм котлети і запікати. Панірувальні сухарі можна і не використовувати, ми просто обсмажуємо злегка котлети, а не повноцінно смажимо їх. Отже, читайте як зробити котлети з тріски за моїм рецептом - не сумніваюся, що рецепт вам сподобається.

  • Гарячкові файл - 2 кілограма
  • Картопля - 200 грам
  • Цибуля - 200 грам
  • Спеції - За смаком
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Олія соняшникова - За смаком
котлети з тріски в духовці - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
котлети з тріски в духовці - фото крок 2
Очистіть м'ясо тріски від кісток. Пропустіть через м'ясорубку. Теж саме робимо з картоплею і цибулею. Змішуємо з рибою, додаємо яйце, спеції.
котлети з тріски в духовці - фото крок 3
Ретельно перемішайте.
котлети з тріски в духовці - фото крок 4
Формуємо котлети, обвалюють їх в сухарях.
котлети з тріски в духовці - фото крок 5
Обсмажуємо їх злегка в маслі, потім запікаємо при 180 З протягом 20 хвилин.
Готово! Подаємо котлети з тріски, приготовані в духовці, з картопляними пюре або овочами. Смачного)

Схожі рецепти