Котлети з тріски в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з тріски в духовці - всім відоме блюдо. Приготоване в духовці, воно набуває нових смакові нотки, тріска стає ще ніжніше. Відмінний варіант для вечері або обіду.
Для приготування котлет з тріски в духовці головне, щоб риба була свіжою. Зазвичай такі котлети просто обсмажуються, але я вирішила їх запекти ще і в духовці. Можна урізноманітнити блюдо, приготувавши додатковий соус, залити їм котлети і запікати. Панірувальні сухарі можна і не використовувати, ми просто обсмажуємо злегка котлети, а не повноцінно смажимо їх. Отже, читайте як зробити котлети з тріски за моїм рецептом - не сумніваюся, що рецепт вам сподобається.
- Гарячкові файл - 2 кілограма
- Картопля - 200 грам
- Цибуля - 200 грам
- Спеції - За смаком
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Олія соняшникова - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть м'ясо тріски від кісток. Пропустіть через м'ясорубку. Теж саме робимо з картоплею і цибулею. Змішуємо з рибою, додаємо яйце, спеції.
Ретельно перемішайте.
Формуємо котлети, обвалюють їх в сухарях.
Обсмажуємо їх злегка в маслі, потім запікаємо при 180 З протягом 20 хвилин.
Готово! Подаємо котлети з тріски, приготовані в духовці, з картопляними пюре або овочами. Смачного)
Готово! Подаємо котлети з тріски, приготовані в духовці, з картопляними пюре або овочами. Смачного)